"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460
 • Welcome Message
Welcome to Arberiaonline, online home of the Arberors. If you are viewing Arberiaonline portal or forum index as a visitor, the forum is not accessible, you may have to register before you can post and read members commentary: click the register link above to proceed. We invite you to look around the site and read members commentaries. After you become a member, to start viewing messages, you may need to log-in first. Click login link above to proceed, and then select the forum that you want to visit from the selection below. If you experience any problems registering, logging in and staying logged in or with changing your details on the site, please contact us. We hope you enjoy the Arberiaonline forum. | Mirëserdhët në Arbëriaonline, vendin online të arbërorëve. Nëse jeni duke parë portalin ose indeksin e forumit, si një vizitor, forumi është i parritshëm. Ne ju ftojmë të lexoni komentet tona, në indeksin e forumit, por në mënyrë që të lexoni komentet e anëtarëve dhe të shkruani komentet tuaja, klikoni në lidhjen register më sipër. Pasi të jeni bërë anëtar i forumit, për të pare komentet do t'ju duhet të hyni/login. Klikoni lidhjen login për të vazhduar dhe më pas, zgjidhni forumin e dëshiruar nga zgjedhjet e mëposhtme. Nëse do ballafaqoheni me probleme, gjatë procesit të rregjistrimit , kyçjes ne forum, qëndrimit lidhur në forum, apo ndryshimit të të dhënave tuaja, ju lutemi na kontaktoni. Ne dëshirojmë, që koha e kaluar në forum, të jetë një kënaqësi për ju.
Image


 • GLOBAL ANNOUNCEMENTS

Poll: : Kombi egziston dhe eshte shtepia jone


◉ KOMBI EKZISTON - MOS E E MOHO KURRË ATË duke përkrahur ata që duan ta dëmtojnë deri në zhdukje në emër të trillimeve, përrallave të huaja, të paqenave dhe qenieve frikënxitëse që nuk ekzistojnë asku [

Views: 58906  •  Comments: 0  •  Post a reply [ Read all ]


 • Who is online?

 • Poll

A duhet ndaluar transmetimi i filmave të komunizmit?

Poll ended at Sat Jul 01, 2017 1:27 am

PO
3
43%
JO
4
57%
Nuk e di
0
No votes
 

Total votes : 7

 

View topic

Cili ekip do te kaloje ne finale?

Poll ended at Sat Jul 16, 2016 5:34 pm

Franca
1
33%
Gjermania
2
67%
 

Total votes : 3

 

View topic

Cili ekip do te kaloje ne finale?

Poll ended at Sat Jul 16, 2016 5:25 pm

Portugalia
0
No votes
Uellsi
1
100%
 

Total votes : 1

 

View topic

 •  Search
 • Advanced search


 •  Birthdays •  Newest members


 •  Clock

 •  Statistics
 • Totals
  Total posts 40536
  Total topics 3799
  Total Announcements: 17
  Total Stickies: 105
  Total Attachments: 2067

  Topics per day: 1
  Posts per day: 7
  Users per day: 1
  Topics per user: 1
  Posts per user: 14
  Posts per topic: 11

  Total members 2835
  Our newest member si RRA

 •  Calendar
 • Jul. 2024
  Su Mo Tu We Th Fr Sa
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31

 •  Latest Bots
 • Majestic-12 [Bot]
  Wed Jul 17, 2024 11:45 pm

 •  Link to us
 • Please feel free to link to ARBERIAONLINE. Use the following HTML: