Page 1 of 1

Arberiaonline ne netlog.

Posted: Sun Dec 20, 2009 9:54 pm
by Hymniarber
Po ashtu stafi i forumit vendosi, qe te kemi faqen tone dhe ne netlog.Dhe kjo faqe do ti sherbeje te njejtit qellim, paraqitjes se te vertetes historike per Shqiperine dhe shqiptaret, duke e bere forumin tone sa me popullor.