Page 1 of 1

Erjonh. administratori teknik dhe co-admin.

Posted: Tue May 18, 2010 1:36 pm
by Hymniarber
Kam kenaqesine te prezantoj nje djale nga Kosova, me cilesi te shkelqyera profesionale dhe etike, si administatorin teknik te forumit, si dhe bashke-admin per çdo çështje tjeter. Ai ju bashkua grupit tone disa kohe me pare, dhe jam i sigurte qe do te jete shume i rendesishem per ta çuar arberiaonline ne stadin tjeter, si nje ze i fuqishem i historise dhe kultures tone, ne boten virtuale te internetit.