Page 1 of 1

Sistem i ri reputacioni.

Posted: Fri Jun 18, 2010 4:58 pm
by Hymniarber
Ju njoftojme se forumi yne, ka tashme te instaluar nje sistem reputacioni. Me ane te tij, gjithe anetaret, mund te shperndajne reputacione pozitive apo negative, kundrejt postimeve te anetareve te tjere. Ky sistem ka per qellim vleresimin e postimeve cilesore, ne menyre qe te zvogelohet numri i atyre pa vlere. Nuk e inkurajojme dhenien e reputacioneve negative, duke i bere thirrje vetepermbajtes tuaj. Kush abuzon me sistemin, mund te penalizohet deri ne perjashtim. Nese verreni abuzim ne reputacion, kontaktoni me PM administratoret dhe ata do vendosin per ankesen.

Kufizimet dhe fuqite.
Ju duhet te pakten 1 ore, per te dhene nje reputacion te dyte.
Ju duhet te shperndani 5 reputacione, perpara se ti jepni te njejtit person nje reputacion tjeter.
Ju duhet minimalisht 5 postime, para se reputacioni juaj te aktivizohet ne marje dhe dhenje
Per çdo 500 postime, do ju shtohet nje pike ne fuqine e reputacionit.
Per cdo 500 pike ne reputacion, do ju shtohet nje pike ne fuqine e reputacionit.

Ju falemnderit.