Page 1 of 1

ARBERIAONLINE ne FACEBOOK

Posted: Sat Sep 04, 2010 5:37 pm
by Hymniarber
Kemi ndertuar faqen tone ne facebook, ku sillen pikepamjet tona rreth çeshtjeve te historise dhe kultures tone dhe e kemi titulluar:

Të bashkohemi rreth filozofisë politike kombëtarekjo eshte nje faqe e rindertuar prej nesh dhe nuk bart emrin e forumit, por pikepamjet tona.

Re: ARBERIAONLINE ne FACEBOOK

Posted: Sat Sep 04, 2010 8:10 pm
by ErjonH.
U be mire tani, sapo dergova 3000 sygjerime, do behemi shum me shum se me pare.

ps: po pse se le kete si foto profili: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2024_n.jpg ?

Re: ARBERIAONLINE ne FACEBOOK

Posted: Thu Dec 01, 2011 12:00 am
by Adriana
Mund te na gjeni edhe ketu:


Ju mirepresim!

Re: ARBERIAONLINE ne FACEBOOK

Posted: Thu Dec 01, 2011 1:46 pm
by ALBPelasgian
Nje 'Pelqej' e madhe per te! Si ta perfundoj punen ne radio, do t'ua sugjeroj listes se miqve te mi...

Re: ARBERIAONLINE ne FACEBOOK

Posted: Sun Nov 17, 2013 12:14 am
by Hymniarber
Tek faqja jone ne Facebook:

www.facebook.com/arberiaonline

kam hedhur dhjetera fotografi, te librave te Mesjetes, kryesisht ne latinisht, te paraqitura ne temen e Epirit, ku Epiri identifikohet si Albania, dhe Epirotet si Albanenses, dhe gjuha epirote si shqip.

https://www.facebook.com/arberiaonline/photos_stream