Page 1 of 1

Ngarkimi i imazheve brenda mesazhit (upload picture).

Posted: Mon Oct 11, 2010 7:44 am
by Adriana
Njoftojme per te gjithe perdoruesit e prosilver, eshte instaluar nje mod qe i lejon ata te :
upload image/ ngarkojne figurat direkt gjate mesazhit me nje buton tek atachment:
Options/upload atachment/upload to Tinypic
Ky sistem e ben shume te thjeshte perdorimin dhe shkrimin e mesazheve.


Image


Gjithashtu njoftojme qe instalimi u krye dhe ne Redsilver 3.
Pra mund te ngarkoni imazhe direkt, pa qene nevoja te shkoni jashte forumit.

per shembull:

Image