"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Vrana Konti administrator.

Këtu jepen njoftime prej drejtuesve te ketij forumi në lidhje me ecurinë, dhe bashkëbisedimin e këtij komuniteti.
Post Reply
User avatar
Hymniarber
Star Member
Star Member
Posts: 993
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Vrana Konti administrator.

#1

Post by Hymniarber » Sat Aug 15, 2009 8:02 pm

Kam kenaqesi te njoftoj stafin dhe anetaret e forumit, se Vrana Konti, do te jete administratori qe do kete pergjegjesine e anes teknike te forumit dhe mbrojtjen e tij prej sulmeve te mundshme. Roli i tij si moderator do te jete i kufizuar per shkak te kohes se pamjaftueshme qe ai disponon, megjithate mund te jete reference prej gjithe moderatoreve per veprime te caktuara qe kerkojne nderhyrjen e administratoreve.
Me ardhjen e tij forcohet struktura e punonjesve qe mirembajne forumin.
Dua te falenderoj ate dhe gjithe pjesetaret e tjere te stafit per ndihmen e pakursyer qe po japin, ne shnderrimin e ketij forumi ne nje ze te fuqishem ne favor te ceshtjes kombetare. Sulmet e vazhdueshme nga disa hackera profesioniste, tregojne me se miri se forumi eshte ne rruge te mbare ne dhenien ze te se vertetes per historine tone.
Administratori
Hymniarber
Fere libenter homines id quod volunt credunt

Post Reply

Return to “Njoftime, lajme për komunitetin”