Page 1 of 1

Aleksandër i bashkohet stafit tonë.

Posted: Sat Aug 29, 2009 11:14 pm
by Hymniarber
Prej disa ditesh i eshte bashkuar stafit te forumit tone moderatori Aleksandër, nje njeri dinamik dhe qe rrezaton shqiptari. Eshte kenaqesi qe ai eshte mes nesh.
Hymniarber.