Page 1 of 1

Dy opsione te reja per perdoruesit e forumit.

Posted: Thu Jun 25, 2015 2:43 pm
by Hymniarber
1. Tani cdo anetar i forumit, mund te ngarkoj fotografite direkt nga forumi, duke klikuar ne ikonen e "tinypic", ne te majte poshte te dritares se postimit dhe me pas duke zgjedhur foton e deshiruar dhe ngarkuar ne forum.

Image


2.Tanime mund ta rrisni dritaren e forumit ne maksimum, deri sa lejon browser(dritarja e internetit):

Image

Ne kete menyre, mund te keni gjeresine e nevojshme per te gjithe ata qe mendojne se ajo eshte e pamjaftueshme.