"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Rreth mesazheve te merzitshem per tu bashkuar forumeve te tjere

Këtu jepen njoftime prej drejtuesve te ketij forumi në lidhje me ecurinë, dhe bashkëbisedimin e këtij komuniteti.
Post Reply
User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1000
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Rreth mesazheve te merzitshem per tu bashkuar forumeve te tjere

#1

Post by Hymniarber » Sat Oct 03, 2015 6:36 pm

U bene disa vite, qe individe te ndryshem, ju dergojne mesazhe private, anetareve te vlefshem te forumit tone, per te lene kete forum dhe per t'ju bashkuar, nje forumi tjeter, administratori i te cilit, i konsideron njerezit si plaçke. Te gjithe e dime emrin e atij forumi, sepse te gjithe kemi marre mesazhe te ketij lloji:

"Vella, bashkohu me forumin f-o-r-u-m.a-l"
"vella akoma nuk je bashkuar me forumin............."
" ne jemi ketu.............."
etj, etj

Se fundmi, administratori i forumit te siperpermendur, ka pajtuar misionare, qe per hir te inateve personale aspak realiste, te krijuar ne boten virtuale te internetit, bezdisin anetaret e forumit, me te njejtat ftesa te palyra.
Ju bejme thirrje, te gjithe anetareve me dinjitet, ti injorojne keto thirrje, sepse jo vetem ato vijne nga individe me integritet moral te dyshimte, por ato jane ofenduese per vete ju, sepse nderhyjne ne zgjedhjen tuaj te lire, te vendit te zgjedhur prej vete jush, te diskutimit te mendimit.
Nderkohe, ftesa jone per ju eshte: 'Le te jemi njerez te lire, jo vetem te mendimeve tona, por dhe te zgjedhjeve'.
Fere libenter homines id quod volunt credunt

Post Reply

Return to “Njoftime, lajme për komunitetin”