Page 1 of 1

Linku i Vetvendosjes hiqet prej Arberiaonline

Posted: Fri Jan 26, 2018 1:02 pm
by Hymniarber
Vetvendosja, nje levizje patriotike ne fillim, eshte shnderruar ne nje parti, ku shthurja dhe korrupsioni jane te pranishem ne cdo qelize te saj. Per kete arsye, stafi i Arberiaonline, vendosi qe te mos i lere hapesire reklamimi, kesaj ish-levizjeje, duke e hequr linkun e saj nga Arberiaonline.