Page 1 of 1

Arberiaonline, fotografi historike/ historical photos online

Posted: Thu Nov 19, 2009 4:35 pm
by Mallakastrioti
Faqja e meposhtme, eshte faqe online e forumit tone. aty do te gjeni fotografi domethenese per historine tone, shpeshhere dhe me komentet perkatese. Ju lutem te kontriboni me fortografi te tilla qe provojne dicka thelbesore per kulturen dhe historine tone.

http://photos.arberiaonline.com/