Page 1 of 1

Biblioteka e Shkodrës dixhitalizon koleksionin

Posted: Wed Jan 11, 2012 8:22 am
by Adriana
Biblioteka e Shkodrës ( me e vjetra ne Shqiperi ),dixhitalizon koleksionin e revistes Hylli i Drites.Re: Biblioteka e Shkodrës dixhitalizon koleksionin

Posted: Thu Mar 01, 2012 5:43 am
by Patush
AS nji perqind nuk ka mete prej biblotekes origjinale, kur shtazat komuniste erdhen i moren te gjitha te ruajtuna fanatikishte dhe jau dhane serbit!