Page 1 of 1

Jean-Jacques Boissard (1528 – 1602) dhe Honufri

Posted: Sun Jan 14, 2018 11:10 am
by TeuAL
Jean-Jacques Boissard (1528 – 1602) dhe Honufri Pallanti

Ngjitur eshte nje fragment qe tregon per takimin e Jean-Jacques Boissard dhe Honufrii Pallantii-t.

shenim: ne nje tjeter botim flitet me gjate per Honufrin dhe tregohet se ai merrej edhe me pikture dhe letersi.

vijon . . .

Re: Jean-Jacques Boissard (1528 – 1602) dhe Honufri

Posted: Sun Jan 14, 2018 11:21 am
by TeuAL
. . . vijon postimi #1

Jean Jacques Boissard (1528 – 1602) dhe Honufrio Catharo

Boissard, ne kete liber te dyte, tregon me vargje te njejten ngjarje(ne mos gaboj) per mikun e tij qe e quan Honufrio Catharo.

Ne Sulove, prane kishes se Valshit te Onufrit tone, eshte nje "Catharo". Te kene lidhje ?

Re: Jean-Jacques Boissard (1528 – 1602) dhe Honufri

Posted: Sun Jan 14, 2018 11:59 am
by TeuAL
Nje tjeter botim qe flet per takimin miqesor te J. J. Boissard me klerikun artist Honufri.