"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

BILL GATES TERRORIZONE

Ky është forumi ku mund të diskutoni për tema që nuk mund të përfshihen në forumet e tjera.

Moderator: Arban Blandi

Post Reply
OPTIMUS SILENS
Regular Member
Regular Member
Posts: 50
Joined: Wed Nov 25, 2009 11:38 pm
Gender: Male

BILL GATES TERRORIZONE

#1

Post by OPTIMUS SILENS » Sat Dec 19, 2009 2:46 am

ESHTE KOHA TE ZGJOHENI SEPSE KESHTU THOT NJERIU ME I MPASUR NE BOT PAS NJE FJALIMI E TI NE NJE GJIMNAZE NE AMERIKE SEPSE PROBLEMI TIJ ESHTE QE MESUSIT KANE KRIJUAR NJE BREZ SIPAT TIJ E CILA NUK PERPUTHET ME BOTEN REALE NE AMERIKE PRANDAJ DO TI MESOI SIPAS KETYRE SYGJERIME TE MEPOSHME:11 SUGJERIME TE BILL GATES PER STUDENTA PER JETEN KUR DO JENE VETEM JASHTE PER LUFTUAR PER NJE COPE BUKE {hahaha shaka} tani me falni por perkthimin e bera atomatikisht prandaj lexoheni mire.

Ja disa këshilla Bill Gates kohët e fundit nga
në një fjalim të shkollës së mesme për 11 gjëra ata nuk
mësojnë në shkollë. Ai flet për mënyrën se si ndjehen-mirë,
mësimdhënies politikisht korrekt ka krijuar një të plotë
brez të fëmijëve pa koncept të realitetit dhe si
këtë koncept vendos ata për dështim në të vërtetë bota.

1.Jeta nuk është e drejtë - të mësohesh me të

2.Botë nuk do të kujdeset për vete për veten tuaj. Bota
ju do të presin për të kryer diçka PARA ndjeheni
mirë për veten.

3.Ju nuk do të bëni 40 mijë dollarë në vit vetem sepse mbaruat
shkollën e mesme. Ju nuk do të jetë një zëvendës president me
telefon makine, derisa ju i keni fituar të dyja.

4.Nëse ju mendoni se mësuesi juaj është i vështirë, prisni deri sa ju të takoni
bosin taj. Ai nuk ka nerva.

5.te jesh puntor pa shkollim nuk eshte turp edhe nuk është nën dinjitetin tuaj
gjyshërit kishin një fjalë të ndryshme per puntor ata e quajte mundësi.

6. Nëse bere gabim, nuk është faji i prindërve tuaj, kështu mosh qaj
për gabimet tuaja, por mësoni prej tyre.

7. Para se të kishin lindur jo, prindërit tuaj ishin aq te merzicem si
janë tani. Ata u ben ashtu sepse paguajnë faturatdhe
pastrojne rrobat tuaja dhe dëgjojne të flisni për
sa cool jeni. Pra, para se ju shpetoni pyllin
nga parazitet e brezit të prindërve tuaj, provoni
te pastroni dulapin në dhomën tuaj.

8.Shkolla mund te gjei nje menyre se si ti bej fitues dhe humbes nje soj,
por jeta nuk ka. Në disa shkolla që kanë hequr
notat negative dhe ata do t'ju japin shumë herë sa
ju doni per te marre përgjigjen e duhur. Kjo nuk do thot se jeta jashte
ashtu madje eshte shume dryshe dhe shkolla nuk ju pergatis fare per kete.

9.Jeta nuk është e ndarë në semestra. Nuk ka pushime per gjithe beharin
dhe punëdhënësve jane shumë pak janë të interesuar në
ndihmuar që të gjeni veten. Ate ta beni ne kohën tuaj te lire.

10.Televizioni nuk është jeta reale.Ne te verteten njerezit jane ne pune
dhe jo ne bar dhe kafe tere diten.
11.Te jesh i shoke me nxenesit qe jane te paret ne shkolle sepse
shanset jane qe ju do punoni per ata nje ne te ardhmen.

ME DUKET QE I FRIKSOI SHUME BILLI.

Post Reply

Return to “Forum pa kategori”