"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

hoteli nëntokësor

Ky është forumi ku mund të diskutoni për tema që nuk mund të përfshihen në forumet e tjera.

Moderator: Arban Blandi

Post Reply
User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

hoteli nëntokësor

#1

Post by Stilian » Fri Apr 06, 2012 11:14 am

Image

Në Kinë në Songjiang, ka nisur të ndërtohet një hotel luksoz nëntokësor në brendësi të një shpelle të madhe. Hoteli do të quhet Waterworld Hotel Ndërtimi i këtij hoteli luksoz, i cili është pjesë e një zinxhiri hotelesh i kompanisë britanike të ndërtimeve, Atkins, duhet të përfundojë në vitin 2014. Hoteli do të ketë 19 kate, 380 dhoma, dhe çmimi i qëndrimit një natë në një dhomë do të jetë 200 euro.

Image
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
bardus
Star Member
Star Member
Posts: 882
Joined: Mon Jan 30, 2012 3:44 pm
Gender: Male

Re: hoteli nëntokësor

#2

Post by bardus » Fri Apr 06, 2012 12:39 pm

Ja dhe nje hotel i ndertuar per 6 dite ne Kine.


Post Reply

Return to “Forum pa kategori”