Page 1 of 1

hoteli nëntokësor

Posted: Fri Apr 06, 2012 11:14 am
by Stilian
Image

Në Kinë në Songjiang, ka nisur të ndërtohet një hotel luksoz nëntokësor në brendësi të një shpelle të madhe. Hoteli do të quhet Waterworld Hotel Ndërtimi i këtij hoteli luksoz, i cili është pjesë e një zinxhiri hotelesh i kompanisë britanike të ndërtimeve, Atkins, duhet të përfundojë në vitin 2014. Hoteli do të ketë 19 kate, 380 dhoma, dhe çmimi i qëndrimit një natë në një dhomë do të jetë 200 euro.

Image

Re: hoteli nëntokësor

Posted: Fri Apr 06, 2012 12:39 pm
by bardus
Ja dhe nje hotel i ndertuar per 6 dite ne Kine.