"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

fletërrufe SHQIP

Ky është forumi ku mund të diskutoni për tema që nuk mund të përfshihen në forumet e tjera.

Moderator: Arban Blandi

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

fletërrufe SHQIP

#1

Post by rrëqebull » Sun Mar 01, 2015 10:50 pm

‎MOSˑUˑDORËZO‬!
‪KOMBIˑËSHTËˑMEˑTYˑNËSEˑTIˑJEˑMEˑKOMBIN‬!

‪SHQIPNIAˑEˑSHQIPTARËVE‬!

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#2

Post by rrëqebull » Mon Mar 02, 2015 9:23 pm

Image

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#3

Post by rrëqebull » Mon Mar 02, 2015 9:42 pm

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#4

Post by rrëqebull » Sat Mar 07, 2015 2:32 pm

Image

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#5

Post by rrëqebull » Tue Apr 28, 2015 5:05 pm

Image
Dhjetëra e qindra OJQ-ra, ministrira që gjoja punojnë për mirëqenien shoqërore, avoketër populli dhe "intelektualë" të "shoqërisë civile" nga një për çdo lagje......

dhe asgjë nuk ndryshon për mirë, përkundrazi.

Është e qartë që ka diçka që nuk shkon,
dhe dallimi zbërthyes i demagogjisë neobolshevike dhe grackave kundrakombëtare dhe shoqërishqyese që fshihen pas propagandave të tyre globaliste dhe trushpëlarëse për "shoqëri të hapur multikulturore" e për "diversitet multietnik e multiracor"
— (që më parë përpallej si "bashkim-vëllazërim" me llomotitjen «internacionale do të jetë bota e re» [yha!]) — është hap i domosdoshëm drejt zgjidhjes së problematikave me të cilat Kombi Ynë po përballet prej dekadash (e madje prej shekujsh, nëse kihet parasysh që po i njëjti çorbëzim multiracor e komb-vrasës është edhe në themel të 'globalizmit abrahamik' që u përhap në shekujt e kaluar: në fillim me valën kristianiste, pastaj me atë bizantine e së fundmi me valën islamiste që i kaploi Trojet Tona me shfaqjen e perandorisë osmane;
se bolshevizmi në vetvete nuk është gjë tjetër veçse një neoabrahamizëm që ka në thelb të njëjtat dogma globaliste komb-zhdukëse, por me maska retorike dhe me emra të ndryshëm për to.).

Zëvendësimi i pemës së prerë me një tabelë me tematikë "ambientaliste" e pasqyron fare mirë hipokrizinë tipike të neobolshevikëve e cila është në themel të propagandës së tyre për "diversitet" me anë të së cilës maskojnë synimin e tyre të vërtetë që është zhdukja e pasurisë dhe shumëllojshmërisë së botës me kombe, raca e kultura duke nxitur shkombëtarizimin, shkulturimin dhe përzierjen e racave derisa të krijohet Homo Globalusi (mulat një-racorsh) pa identitet, pa kulturë, pa histori, pa ndjenja përkatësie e pa shtysa lirie, që e ka mendjen vetëm tek supermarketi i mbushur me ONGj-ra (organzima të ndryshuar gjenetikisht), tek selfit e tek shoubizi dhe që sundohet e trushpëlahet pa asnjë lloj vështirësie nga oligarkia globale.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#6

Post by rrëqebull » Wed May 06, 2015 4:07 pm

Image
Shteti i Përbashkuar i Shqiptarëve duhet padyshim që të ketë si Monedhë Kombëtare Lekun. As që duhet diskutuar fare.
Është njëlloj sikur të vihej në pyetje nëse duam Flamurin tonë Kombëtar, apo ndonjë tjetër. Apo sikur të vihej në pyetje nëse duam të udhëhiqemi nga Shqiptarë apo nga të huaj (apo dordolecë të të huajve).

Nderime atyre që patën Ndërgjegjen e ndritur Kombëtare për t'ia vënë monedhës shqiptare emrin e një shqiptari të madh: emrin e Lekës së Madh!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#7

Post by rrëqebull » Wed May 06, 2015 7:35 pm

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#8

Post by rrëqebull » Fri May 22, 2015 4:25 pm

Image

#RIKTHIM_NË_BURIM

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#9

Post by rrëqebull » Wed May 27, 2015 9:07 pm

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#10

Post by rrëqebull » Wed Jun 03, 2015 4:07 pm

#missbashkia2015

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#11

Post by rrëqebull » Sun Jun 07, 2015 1:04 pm

Image

https://www.youtube.com/watch?v=XNbcmRzHB9w&t=45

Kush lufton për çështje globaliste (qofshin abrahamike, bolshevike a neobolshevike), në vend që të punojë për Çështjen Kombëtare, është i humbur që prej fillimit, pavarësisht rrogave të majme,"mbështetjen financiare" apo "pushtetin" që mund të "fitojë" nga globalistët për shërbimin që u bën.

Etnomazokisti që lufton kundra Kombit apo në çështje pa asnjë interes ose të dëmshme për Kombin, është i mundur e i humbur që prej fillimit, që prej çastit kur e ka shitur Nderin e Shqiptarit.

Etnomazokisti që lufton kundra Kombit, "fiton" veç humbje!
Pa Nder e Besë Shqiptari, pa Besnikëri ndaj Kombit, nuk mund të ketë as Fitim e as Fitore!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#12

Post by rrëqebull » Sun Jun 07, 2015 9:02 pm

Image
Kështu nderohet vetja, familja dhe gjithë Kombi!

Jemi krenarë për shqiptarët si ty dhe për familjen që të ka rritur dhe të ka mësuar se të luash e të luftosh për Kombin është vet Fitorja.

‪#‎HEROLIND_SHALA‬
‪#‎SHQIPTAR‬ ‪#‎FITIMTAR‬
‪#‎ME_KOMBIN_PËR_KOMBIN‬

‪#‎1KOMB_1KOMBËTARE‬

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#13

Post by rrëqebull » Sun Jun 21, 2015 6:23 pm

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#14

Post by rrëqebull » Thu Jun 25, 2015 5:01 pm

Shteti nuk është i qeverisë, Shteti është i Kombit.
Çdo Shqiptar, në çdo Trevë Shqiptare, duhet të qëndrojë pa lëkundjen më të vogël nga ana e Djemve që përfaqësojnë «Rruazat e Bardha» të Kombit Tonë dhe që e mbrojnë Atë nga «mikrobet» me të cilat po kërkojnë që ta infektojnë Shqipninë kundrashqiptarët dhe të cilat, porsi në rastin e «baktereve» abrahamike në Lazarat, aq sa janë kundrashtet, po aq janë edhe kundrakomb.
Image


User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: fletërrufe SHQIP

#15

Post by rrëqebull » Mon Jun 29, 2015 3:02 pm

Image

Post Reply

Return to “Forum pa kategori”