Page 1 of 4

fletërrufe SHQIP

Posted: Sun Mar 01, 2015 10:50 pm
by rrëqebull
‎MOSˑUˑDORËZO‬!
‪KOMBIˑËSHTËˑMEˑTYˑNËSEˑTIˑJEˑMEˑKOMBIN‬!

‪SHQIPNIAˑEˑSHQIPTARËVE‬!

Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Mon Mar 02, 2015 9:23 pm
by rrëqebull
Image

Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Mon Mar 02, 2015 9:42 pm
by rrëqebull
Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Sat Mar 07, 2015 2:32 pm
by rrëqebull
Image

Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Tue Apr 28, 2015 5:05 pm
by rrëqebull
Image
Dhjetëra e qindra OJQ-ra, ministrira që gjoja punojnë për mirëqenien shoqërore, avoketër populli dhe "intelektualë" të "shoqërisë civile" nga një për çdo lagje......

dhe asgjë nuk ndryshon për mirë, përkundrazi.

Është e qartë që ka diçka që nuk shkon,
dhe dallimi zbërthyes i demagogjisë neobolshevike dhe grackave kundrakombëtare dhe shoqërishqyese që fshihen pas propagandave të tyre globaliste dhe trushpëlarëse për "shoqëri të hapur multikulturore" e për "diversitet multietnik e multiracor"
— (që më parë përpallej si "bashkim-vëllazërim" me llomotitjen «internacionale do të jetë bota e re» [yha!]) — është hap i domosdoshëm drejt zgjidhjes së problematikave me të cilat Kombi Ynë po përballet prej dekadash (e madje prej shekujsh, nëse kihet parasysh që po i njëjti çorbëzim multiracor e komb-vrasës është edhe në themel të 'globalizmit abrahamik' që u përhap në shekujt e kaluar: në fillim me valën kristianiste, pastaj me atë bizantine e së fundmi me valën islamiste që i kaploi Trojet Tona me shfaqjen e perandorisë osmane;
se bolshevizmi në vetvete nuk është gjë tjetër veçse një neoabrahamizëm që ka në thelb të njëjtat dogma globaliste komb-zhdukëse, por me maska retorike dhe me emra të ndryshëm për to.).

Zëvendësimi i pemës së prerë me një tabelë me tematikë "ambientaliste" e pasqyron fare mirë hipokrizinë tipike të neobolshevikëve e cila është në themel të propagandës së tyre për "diversitet" me anë të së cilës maskojnë synimin e tyre të vërtetë që është zhdukja e pasurisë dhe shumëllojshmërisë së botës me kombe, raca e kultura duke nxitur shkombëtarizimin, shkulturimin dhe përzierjen e racave derisa të krijohet Homo Globalusi (mulat një-racorsh) pa identitet, pa kulturë, pa histori, pa ndjenja përkatësie e pa shtysa lirie, që e ka mendjen vetëm tek supermarketi i mbushur me ONGj-ra (organzima të ndryshuar gjenetikisht), tek selfit e tek shoubizi dhe që sundohet e trushpëlahet pa asnjë lloj vështirësie nga oligarkia globale.

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Wed May 06, 2015 4:07 pm
by rrëqebull
Image
Shteti i Përbashkuar i Shqiptarëve duhet padyshim që të ketë si Monedhë Kombëtare Lekun. As që duhet diskutuar fare.
Është njëlloj sikur të vihej në pyetje nëse duam Flamurin tonë Kombëtar, apo ndonjë tjetër. Apo sikur të vihej në pyetje nëse duam të udhëhiqemi nga Shqiptarë apo nga të huaj (apo dordolecë të të huajve).

Nderime atyre që patën Ndërgjegjen e ndritur Kombëtare për t'ia vënë monedhës shqiptare emrin e një shqiptari të madh: emrin e Lekës së Madh!

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Wed May 06, 2015 7:35 pm
by rrëqebull
Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Fri May 22, 2015 4:25 pm
by rrëqebull
Image

#RIKTHIM_NË_BURIM

Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Wed May 27, 2015 9:07 pm
by rrëqebull
Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Wed Jun 03, 2015 4:07 pm
by rrëqebull
#missbashkia2015

Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Sun Jun 07, 2015 1:04 pm
by rrëqebull
Image

https://www.youtube.com/watch?v=XNbcmRzHB9w&t=45

Kush lufton për çështje globaliste (qofshin abrahamike, bolshevike a neobolshevike), në vend që të punojë për Çështjen Kombëtare, është i humbur që prej fillimit, pavarësisht rrogave të majme,"mbështetjen financiare" apo "pushtetin" që mund të "fitojë" nga globalistët për shërbimin që u bën.

Etnomazokisti që lufton kundra Kombit apo në çështje pa asnjë interes ose të dëmshme për Kombin, është i mundur e i humbur që prej fillimit, që prej çastit kur e ka shitur Nderin e Shqiptarit.

Etnomazokisti që lufton kundra Kombit, "fiton" veç humbje!
Pa Nder e Besë Shqiptari, pa Besnikëri ndaj Kombit, nuk mund të ketë as Fitim e as Fitore!

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Sun Jun 07, 2015 9:02 pm
by rrëqebull
Image
Kështu nderohet vetja, familja dhe gjithë Kombi!

Jemi krenarë për shqiptarët si ty dhe për familjen që të ka rritur dhe të ka mësuar se të luash e të luftosh për Kombin është vet Fitorja.

‪#‎HEROLIND_SHALA‬
‪#‎SHQIPTAR‬ ‪#‎FITIMTAR‬
‪#‎ME_KOMBIN_PËR_KOMBIN‬

‪#‎1KOMB_1KOMBËTARE‬

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Sun Jun 21, 2015 6:23 pm
by rrëqebull
Image

Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Thu Jun 25, 2015 5:01 pm
by rrëqebull
Shteti nuk është i qeverisë, Shteti është i Kombit.
Çdo Shqiptar, në çdo Trevë Shqiptare, duhet të qëndrojë pa lëkundjen më të vogël nga ana e Djemve që përfaqësojnë «Rruazat e Bardha» të Kombit Tonë dhe që e mbrojnë Atë nga «mikrobet» me të cilat po kërkojnë që ta infektojnë Shqipninë kundrashqiptarët dhe të cilat, porsi në rastin e «baktereve» abrahamike në Lazarat, aq sa janë kundrashtet, po aq janë edhe kundrakomb.
Image


Re: fletërrufe SHQIP

Posted: Mon Jun 29, 2015 3:02 pm
by rrëqebull
Image