Page 2 of 2

Re: Vizatime që flasin Shqip!

Posted: Wed Feb 17, 2016 10:05 pm
by rrëqebull
#‎Natyrë‬ ‪#‎Komb‬ ‪#‎Familje‬ ‪#‎Rrënjë‬ ‪#‎Degë‬ ‪#‎Fryte‬ ‪#‎Çelje‬ ‪#‎Bukuri‬ ‪
#‎Dashuri‬ ‪#‎Lindshmëri‬ ‪#‎Rritje‬ ‪#‎Ripërtëritje‬ ‪#‎Vazhdimësi‬ ‪#‎Trashëgimi‬ ‪#‎Jetë‬


Image


Shqiptarokraci‬ do të thotë që çdo çift shqiptar ta ketë sa më të lehtë plotësimin e dëshirës për t'u pasuruar me vogëlusha dhe për ta pasuruar Kombin me shqiptarusha që Shqipnia të vazhdojë të jetë e Shqiptarëve!

Familje Shqiptare‬‬ do të thotë ‪Familje Natyrore Tradicionale‬‬;
Familje Natyrore Tradicionale do të thotë ‪‎Familje e Madhe‬
dhe Familje e Madhe do të thotë Shqipni e Madhe‬!‬

Re: Vizatime që flasin Shqip!

Posted: Sun Jul 31, 2016 10:02 am
by rrëqebull
Image
Një Verë e shkuar jashtë Shqipnisë është një Verë e shkuar dëm.
Një Verë e shkuar pa zbuluar Bukuri të reja të Trojeve Tona dhe pa krijuar miqësi dhe lidhje të reja, të paharrueshme e të qëndrueshme me Shqiptarët dhe Shqiptaret që i banojnë ato, është një Verë e shkuar dëm.

Një Verë e shkuar dëm është një Verë çapaçulësh ende të padenjë për të shijuar Bukuritë dhe për të fituar Miqësitë që vetëm Shqiptarët e vërtetë meritojnë dhe janë të denjë dhe të aftë të shijojnë dhe të fitojnë.

‪#‎Nacionalistët_EBôjn_Mô_SMiri‬
‪#‎Turizëm_Kombëtar‬

‪#‎Verojna_Shqip‬

Re: Vizatime që flasin Shqip!

Posted: Tue Aug 16, 2016 9:01 pm
by rrëqebull
Image

Stërmbesat e Teutës, Olimbisë, Norës, Tringës e Shotes sigurisht që nuk kanë nevojë që dikush t'i mbrojë nga fjalët e prostitutëve shqipfolës [të punësuar në ndonjë prej industrive pornobotëkuptimore (liberal/bolshevike e abrahamike) kundrakombëtare të globalizmit] të cilët — si pleshta t'shtypun që kërkojnë m'ia kalu n'shpejtsi e m'iu ngjit hapdrenushave — po u drejtohen Atyre me fjalor të papranueshëm (edhe pse aq të ulët dhe coftinaraq sa që nuk arrin t'i prekë Ato as shkarazi), mirëpo ndoshta ndoshta… Vajzave Shqiptare, thjesht për argëtim, mbase edhe do t'u pëlqente që Bashkëkombasit e Tyre t'ua thyenin hundën gromësirave me dy sy që guxojnë me i përmend Ato pa respektin që u detyrohet!

Epo mirë atëherë, mos e ngri grushtin në ajër si trap! Përdore për t'i argëtuar Vajzat Shqiptare duke ua bërë kurrizin më të butë se barku morrave joshqiptarë e kundrashqiptarë që i bezdisin Ato, sa herë që të dalin përpara!

#‎Riedukim_spartan_për_etnomazokistët‬!
#‎Grushtim_i_pamëshirshëm_për_kundrashqiptarizmin‬!
Duhet vërtet ta kesh 'hundën' të pushtuar nga usítë dhe duhmat që lëshojnë mediat në shërbim të kundrashqiptarëve (me shoubizrat, telenovelrat dhe pseudolajmrat e tyre) dhe nga opiumet e hashashrat abrahamatufisto-liberaleshkoiste për mos të 'nuhatur' se çfarë zezone po kanë në plan globalistët për Shqipninë. [Për më tepër]

Për Syshqiponjat është e qartë prej kohësh se globalistët po duan që të kryejnë në Shqipni një revolucion islamik si ai që përmbyti rendin kulturor-shoqëror-politik në Iran (dhe jo vetëm).

Kjo do të thotë se përrallave me "integrim" e me "partneritet të përjetshëm" u ka dalë boja dhe se për çdo Shqiptar ka ardhur koha që Ai të zgjedhë nëse do që të dorëzohet dhe t'i nënshtrohet shpërbërjes dhe sulmit komb'vrasës të globalizmit islamisto-neobolshevist apo nëse do të vendosë që të rifitojë energji, vullnet dhe respekt për vetveten për të qëndruar i paepur në mbrojtje të Kombit përballë çdo vështirësie, sulmi dhe armiku.

Ose ‪globalizëm, neobolshevizëm, abrahamizëm dhe shfarosje.
Ose ‪ nacionalizëm, shqiptarizëm, shqiptarokraci‬ dhe plotëfuqishmëri!

Ose kavie të tallura e nënçmuara, të shtypura e të sakatuara të globalistëve.
Ose Bija dhe Bijë të çmuar e lavdiplotë, kryelartë e të plotëshëndetshëm të Kombit!

Ose të humbur dhe skllevër.
Ose Fitimtarë dhe të Lirë.

Ose më pak se asgjëra dhe më kot se askusha.
Ose plotësisht, plotëkuptimisht e plotëpushtetshmërisht Shqiptarë!

«Tertium non datur» [Zgjedhje të tretë nuk ka].

Re: Vizatime që flasin Shqip!

Posted: Tue Aug 23, 2016 3:33 pm
by rrëqebull
Se kujna i ngjan qeky flliqani… burokratve t'jevgosllavis, atyne t'bruksellís apo njo pi parazitve n'Prishtinë?

T'tanve njisoj se fundja e njajta specie e ndërkëmbyshme jan: kundrashqiptarë të pakomb e të paatdhe, bërllog internacionalist globalist, jashtëqitje dështake t'natyrës qi dun m'u hakmor me natyrën duke ia pushtu e vra Bijtë, Kombet. Po lypin qi dikush m'ua kujtu se dështaku i tillë mbetet, po get. Dhe na jena t'kujdeshum: si ta lypish… kena me ta dhon. Me Shqiptarínë s'bohen aso "hajgaresh" qi s'na bojnë për të qeshur (se janë nga ato "hajgare" qi bojnë me "kesh" veç idhujtarët e pareve të instalum nëpër qeverira, partira, ojq-ra e bunkera abrahamikë për me na dëmtu).

#nji_specie_nji_bërllog
#nji_bërrllog_nji_synim
#nji_synim_nji_dështim

#globalistët
#kundrashqiptarët
#dështakët
#bërllogu_internacionalistImage
Pse nuk po ecin gjërat dhe po shkojnë rrezikshmërisht gjithmonë e më shumë së prapthi për Kombin Tonë?

Shumë e thjeshtë: sepse prej më se 70 vjetësh brenda dhe në krye të Institucioneve Kombëtare jetike [Shtetërore, Arsimore, Lajmëtore etj.] (e madje tashmë edhe në opozitë, që pas futjes së "pluralizmit"-të-rrymave-kundrakombëtarokratike) "kemi" (më saktë: kundrashqiptarët e huaj na kanë vendosur) pseudoshqiptarë shqipfolës dhe kundrashqiptarë vendas etnomazokistë të sëmurur me psikoza kundrakombëtare e paráidhujtarike dhe pa shtyllë kurrizore [çka i bën ata dordolecë të bindur dhe nën kontroll të plotë (edhe tërthorazi, nëpërmjet botëkuptimkalbjes së tyre) të globalistëve komb'vrasës (që janë kundraevropianë po aq saç shfaqen e maskohen si "evropianistë", po aq të pështirë dhe të fëlliqtë saç shtiren e hiqen si "zotni të moralshëm" dhe po aq të padrejtë, mashtrues dhe kriminelë saç shfaqen si "të drejtë", "të vërtetë" dhe "për sundimin e ligjit")].

Në vend që ta rreni veten se jeni "tu zgjedh me votë të lirë demokratike udhëheqësin tuaj", ndërgjegjësohuni dhe bëhuni, para së gjithash, Udhëheqës të Vetes Suaj të pamashtrueshëm, të pandikueshëm, të patrushpëlashëm dhe të pakorruptueshëm nga regjimi kundrashqiptarokratik globalisto-dordolecikanist (nga asnjë hallkë e tij!)!

Në vend që ta ushqeni e ta mbani në këmbë këtë regjim të ndyrë kundrakombëtarokratik me dorëzimin dhe nënshtrimin tuaj, çohuni në këmbët tuaja, mbaheni kokën tuaj lart, kthjelloheni dhe mpreheni shikimin e mendjes suaj dhe zbukurojeni sjelljen tuaj! Në vend që të shëmtoheni, përuleni e poshtëroheni, vetëdijesohuni, botëkuptimpastrohuni e bukurfuqizohuni, pra [ri-]Shqiptarësohuni!

Grisini teserat dhe digjini flamurreckat e partive dhe organizatave kundrashqiptare pa asnjë mëdyshje!

Braktiseni partinë e globalizmit kombvrasës (të gjitha sektet, nënsektet dhe insektet e saj bolsheviko-abrahamike, çfarëdo emri a sigle paçin)!

Ribashkojuini Kombit!

#globalizmi_nuk_e_ka_të_gjatë!

#GJITHÇKA_RIFILLON_NGA_KOMBI!
#NGA_E_PARA! #NGA_E_MBARA!


#SHQIPNIA_E_SHQIPTARËVE!