Page 2 of 2

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 8:59 pm
by Sally
Arbëri wrote:Kafe ska sot , por vetem :

Image
Winston Churchill, te cilin te gjithe e njohim si njeri te cigareve puro, ka qene shume i dhene pas shampanjes dhe nje konsumatore i rregullt i shampanjes Pol Roger. Ndaj dhe nuk ka dyshim qe shampanja eshte nje pije prestinjoze, sigurisht per ata qe mund t'ia ofrojne vetes kete luks. :mrgreen:
-dona- -dona- une nje gote uje desha, edhe nga cesma se ato te tjerat jane te shtrenjta -hahaha-

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:03 pm
by Arbëri
Uje specijal te solla vetem per Ty :


Image
Pershkak te kripshmerise uji i detit te Vdekur eshte shume i sherueshem. -haha-

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:10 pm
by Sally
Po Ty kush te tha qe une jam semure -hahaha- -hahaha-

Hajde ''sherim'' hajde, aji uje te ben me veshka mesa di une -hahaha-

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:12 pm
by Arbëri
hahahahahahah , o sa kam qesh :)

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:23 pm
by Adriana
Me falni qe po ju nderpres, por duhet te mbyllim Kafe/Bar se vajti ora, pagoni ckeni per te paguar dhe naten e mire!

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:37 pm
by Sally
Adriana wrote:Me falni qe po ju nderpres, por duhet te mbyllim Kafe/Bar se vajti ora, pagoni ckeni per te paguar dhe naten e mire!


Teta une nuk kam porositur gje, Arberi ka porositur 1-shampanje ''Pol Roger'' dhe nje ''dete me uje te kripur'', keshtu qe atij i takon te paguaj -hahaha- -hahaha-

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:43 pm
by Arbëri
Sally wrote:
Adriana wrote:Me falni qe po ju nderpres, por duhet te mbyllim Kafe/Bar se vajti ora, pagoni ckeni per te paguar dhe naten e mire!


Teta une nuk kam porositur gje, Arberi ka porositur 1-shampanje ''Pol Roger'' dhe nje ''dete me uje te kripur'', keshtu qe atij i takon te paguaj -hahaha- -hahaha-
Lere moj Sally , po cfare Arberi ka porositur thua LOL . Vetem propozim ishte :mrgreen:
( Mos trego moj Sally te dalim pa paguar , bile sonte, njiher , se ajo na rrjep lekuren )

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 9:57 pm
by Adriana
1-Pol Roger: 420$
2-Akulli: 40$


Totale: 460$


Per detin do ta zgjidhim me gjyq, se nuk e ke dime se nga eshte marre nga ujrat Shqiptare apo Greke, mbasi ta kemi zgjedhur me gjyq do ju dergojme faturen, tani per tani duhet te pagoni vetem shumen prej 460$. Faleminderit!


Pagesa sipas te dhenave pritet nga Arberi.

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 10:01 pm
by Arbëri
Shkruaj !
Thash , shkruaj .

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 10:03 pm
by Arbëri
'' te mari rrogen me dat 15 dhe ta lej me dat 14 '':)

Re: Kafe/Bar "Arberiaonline"

Posted: Sat Dec 31, 2011 10:58 pm
by Patush


18+ ^^ :shock: