"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Vjeshta: stina e ngjyrave

Ky është forumi ku mund të diskutoni për tema që nuk mund të përfshihen në forumet e tjera.

Moderator: Arban Blandi

Post Reply
User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Vjeshta: stina e ngjyrave

#1

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:11 pm

"Gjethet e Vjeshës na japin një pamje të mrekullueshme të shkencës dhe natyrës në këtë stinë të vitit. Nga e gjelbra tek ngjyrat e shdëritshme ... e kuqe portokalli e verdhë shikon hapësira të tëra pyjore të veshura me këto ngjyra"


Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#2

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:17 pm

Pamje nga vjeshta ne HollandeLast edited by Sally on Sun Oct 11, 2009 2:43 pm, edited 1 time in total.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#3

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:23 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#4

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:28 pm


Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#5

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:29 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#6

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:32 pm

Stina e vjeshtes per mua eshte stina me e bukur, dhe parndaj e quaj dhe "stina e ngjyrave"
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#7

Post by Sally » Sun Oct 11, 2009 2:55 pm

Pervec ndryshimin e ngjyrave te gjetheve qe na dhuron stina e vjeshtes me pelqejn gjithashtu dhe kerpudhat shume ngjyrshe.


A beautifull video slide with pictures from the autumn in the Netherlands. A lot of beautifull colours, and great pictures from the many different mushrooms and fungus.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#8

Post by Sally » Thu Sep 20, 2012 5:00 pm

Kaluan ditet,javet,muajt dhe ja ku erdhi perseri stina ime e ngjyrave -loveyou-

kerpudhat e para nga vendi ku jetoj, Hollanda (Giethoorn ):

Image

Image

Image


gjethet e para shumengjyrshe:

Image

Image
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

#9

Post by Sally » Mon Oct 28, 2013 6:24 pm

Kete vit vjeshta ne hollande nuk ishte aspak e ngjyrave po e shkuljeve te pemeve me rrenje, me nje stuhi 152 klm ne ore ( 9 ore plote ). Shpetuam dhe kesaj radhe :D

( video foto ) : http://nos.nl/liveblog/567811-live-stor ... rland.html
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

Post Reply

Return to “Forum pa kategori”