Page 1 of 1

Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:11 pm
by Sally
"Gjethet e Vjeshës na japin një pamje të mrekullueshme të shkencës dhe natyrës në këtë stinë të vitit. Nga e gjelbra tek ngjyrat e shdëritshme ... e kuqe portokalli e verdhë shikon hapësira të tëra pyjore të veshura me këto ngjyra"Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:17 pm
by Sally
Pamje nga vjeshta ne Hollande
Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:23 pm
by Sally

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:28 pm
by Sally


Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:29 pm
by Sally

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:32 pm
by Sally
Stina e vjeshtes per mua eshte stina me e bukur, dhe parndaj e quaj dhe "stina e ngjyrave"

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Sun Oct 11, 2009 2:55 pm
by Sally
Pervec ndryshimin e ngjyrave te gjetheve qe na dhuron stina e vjeshtes me pelqejn gjithashtu dhe kerpudhat shume ngjyrshe.


A beautifull video slide with pictures from the autumn in the Netherlands. A lot of beautifull colours, and great pictures from the many different mushrooms and fungus.

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Thu Sep 20, 2012 5:00 pm
by Sally
Kaluan ditet,javet,muajt dhe ja ku erdhi perseri stina ime e ngjyrave -loveyou-

kerpudhat e para nga vendi ku jetoj, Hollanda (Giethoorn ):

Image

Image

Image


gjethet e para shumengjyrshe:

Image

Image

Re: Vjeshta: stina e ngjyrave

Posted: Mon Oct 28, 2013 6:24 pm
by Sally
Kete vit vjeshta ne hollande nuk ishte aspak e ngjyrave po e shkuljeve te pemeve me rrenje, me nje stuhi 152 klm ne ore ( 9 ore plote ). Shpetuam dhe kesaj radhe :D

( video foto ) : http://nos.nl/liveblog/567811-live-stor ... rland.html