"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Sita e mbingarkuar.

Këtu mund të drejtoni të gjitha llojet e pyetjeve, që kanë të bëjnë me funksionimin e forumit, si informacione të ndryshme që anëtarë mund të kenë nevojë, psh përdorimi i butonave të postimit, mundësitë dhe mënyrat për të postuar një material të caktuar.
Post Reply
User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1006
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Sita e mbingarkuar.

#1

Post by Hymniarber » Wed Mar 16, 2011 6:31 pm

Per shkak te mbingarkeses se serverit dhe numrit te jashtezakonshem te regjistremeve te spamerve, sita ka qene pothuajse e padisponueshme per me shume se 48 ore. Per te ndaluar kete kam qene i detyruar te caktivizoje gjithe 'bots' dhe te ndaloj rregjistrimet e reja, per nje afat te pacaktuar.
Ato do te fillojne pasi administratori teknik, te vendose per to.

Per gjithe ata qe duan te rregjistrohen, nderkohe, duhet te dergojne ne e-mailin e meposhtem:
admin@arberiaonline.com____________keto te dhena:
1. user name
2. password
3. e-mail
4. Nje mesazh te shkurter shoqerues, per te kuptuar qe nuk eshte rregjistrim automatik.
dhe nje nga administratoret, do te kryeje rregjistrimin per ju
Me pas ju mund te ndryshoni password, ne ate qe deshironi.
Falemnderit per mirekuptimin.
Fere libenter homines id quod volunt credunt

User avatar
Mendi
Regular Member
Regular Member
Posts: 68
Joined: Tue Nov 24, 2009 1:03 am
Gender: Male

Re: Sita e mbingarkuar.

#2

Post by Mendi » Thu Mar 17, 2011 4:53 pm

A mundesh ta shpjegosh pak me thjeshte se cfare problemi ka?

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1006
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Sita e mbingarkuar.

#3

Post by Hymniarber » Thu Mar 17, 2011 5:21 pm

Ne patem nje numer prej disa qindra spamers, vetem ne nje moment te caktuar, qe deshironin te rregjistroheshin me metodat e tyre automatike, te cilat bene qe te bllokojne databasen, per nje kohe te gjate, sepse ato ngelen te fiksuara ne te. Kjo kerkonte nje rifreskim per te, por qe nuk mund te behet prej nesh, por vetem nga ana e teknikeve te serverit. Ne nga ana jone e lehtesuam serverin me menyra te tjera.
Fere libenter homines id quod volunt credunt

Post Reply

Return to “Pyetje rreth këtij forumi”