"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

problem me faqen e forumit tone

Këtu mund të drejtoni të gjitha llojet e pyetjeve, që kanë të bëjnë me funksionimin e forumit, si informacione të ndryshme që anëtarë mund të kenë nevojë, psh përdorimi i butonave të postimit, mundësitë dhe mënyrat për të postuar një material të caktuar.
Post Reply
User avatar
TeuAL
Star Member
Star Member
Posts: 542
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

problem me faqen e forumit tone

#1

Post by TeuAL » Fri Jun 30, 2017 12:07 pm

Kur hap faqen e forumit me del mesazhi "Not secure" sic duket tek ngjitja. A eshte ky problem vetem per kompjuterin tim ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1016
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: problem me faqen e forumit tone

#2

Post by Hymniarber » Sat Jul 01, 2017 8:56 pm

Nuk i kemi prekur filet apo database dhe mua nuk me manifestohet ky problem. Nuk di cte them.
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1016
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: problem me faqen e forumit tone/UPDATE

#3

Post by Hymniarber » Tue Jul 11, 2017 5:37 pm

UPDATE-PERDITESIM
Ky problem manifestohet vetem kur perdoret Google Chrome. Eshte nje menyre per te zhvatur pronaret e website-ve, ne menyre qe te bllihet SSL Certifikate. Ne sigurojme perdoruesit e forumit, qe asnje informacion i tyre privat, nuk mund te pervetesohet, bile as nga administratoret e forumit. Fjalekalimet e perdoruesve, jane encrypted(te koduara) ne database te forumit dhe askush nuk mund ti njohe ato. Kartat e kreditit, nuk jane te perfshira, ne aktivitetin e forumit, bile nuk pranohen me as donacione.

KONKLUZION
Forumi eshte totalisht i sigurte per perdorim.

Ju falemnderit
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Post Reply

Return to “Pyetje rreth këtij forumi”