Page 1 of 1

problem me faqen e forumit tone

Posted: Fri Jun 30, 2017 12:07 pm
by TeuAL
Kur hap faqen e forumit me del mesazhi "Not secure" sic duket tek ngjitja. A eshte ky problem vetem per kompjuterin tim ?

Re: problem me faqen e forumit tone

Posted: Sat Jul 01, 2017 8:56 pm
by Hymniarber
Nuk i kemi prekur filet apo database dhe mua nuk me manifestohet ky problem. Nuk di cte them.

Re: problem me faqen e forumit tone/UPDATE

Posted: Tue Jul 11, 2017 5:37 pm
by Hymniarber
UPDATE-PERDITESIM
Ky problem manifestohet vetem kur perdoret Google Chrome. Eshte nje menyre per te zhvatur pronaret e website-ve, ne menyre qe te bllihet SSL Certifikate. Ne sigurojme perdoruesit e forumit, qe asnje informacion i tyre privat, nuk mund te pervetesohet, bile as nga administratoret e forumit. Fjalekalimet e perdoruesve, jane encrypted(te koduara) ne database te forumit dhe askush nuk mund ti njohe ato. Kartat e kreditit, nuk jane te perfshira, ne aktivitetin e forumit, bile nuk pranohen me as donacione.

KONKLUZION
Forumi eshte totalisht i sigurte per perdorim.

Ju falemnderit