Page 1 of 1

Phrike nga Ushtaret e Internetit

Posted: Wed Dec 06, 2017 9:24 am
by IllyrianLegend
Pershendetje vllezer dhe motra. Ky folum eshte me te vertet nje kuvend qe i bashkon arberoret. Prandaj ky folum mundet edhe me i bashku armiqet. Ka shum faqe neper internet qe behen shenje per sulmeve te hakerav albanofob. Prandaj ju keshilloj ti ruajni sa ma shume informata edhe jasht ketij folumi, jo vetem mbrenda. Kjo sepse nese ndodhe nje sulm kunder Arberiaonline, atehere kemi me lehte te formojm Lidhjen e Dyte. Ju pershendes!

Re: Phrike nga Ushtaret e Internetit

Posted: Wed Dec 06, 2017 9:25 am
by IllyrianLegend
PS: Mos harroni edhe fotot me i ba upload ne faqe, sepse ndonje here kur i postuni me link (p.sh si Tinypic) ata po zhduken! Dhe pastaj antaret e rinj nuk munden me i pa.

Re: Phrike nga Ushtaret e Internetit

Posted: Mon Dec 11, 2017 10:51 pm
by Adriana
IllyrianLegend wrote:
Wed Dec 06, 2017 9:24 am
Pershendetje vllezer dhe motra. Ky folum eshte me te vertet nje kuvend qe i bashkon arberoret. Prandaj ky folum mundet edhe me i bashku armiqet. Ka shum faqe neper internet qe behen shenje per sulmeve te hakerav albanofob. Prandaj ju keshilloj ti ruajni sa ma shume informata edhe jasht ketij folumi, jo vetem mbrenda. Kjo sepse nese ndodhe nje sulm kunder Arberiaonline, atehere kemi me lehte te formojm Lidhjen e Dyte. Ju pershendes!
Pershendetje IllyrianLegend,
Ju falenderojme shume qe na njoftuat sot ( per nje bresheri post spam) me ane te Post reported .

Re: Phrike nga Ushtaret e Internetit

Posted: Tue Dec 12, 2017 1:29 pm
by IllyrianLegend
Adriana wrote:
Mon Dec 11, 2017 10:51 pm
IllyrianLegend wrote:
Wed Dec 06, 2017 9:24 am
Pershendetje vllezer dhe motra. Ky folum eshte me te vertet nje kuvend qe i bashkon arberoret. Prandaj ky folum mundet edhe me i bashku armiqet. Ka shum faqe neper internet qe behen shenje per sulmeve te hakerav albanofob. Prandaj ju keshilloj ti ruajni sa ma shume informata edhe jasht ketij folumi, jo vetem mbrenda. Kjo sepse nese ndodhe nje sulm kunder Arberiaonline, atehere kemi me lehte te formojm Lidhjen e Dyte. Ju pershendes!
Pershendetje IllyrianLegend,
Ju falenderojme shume qe na njoftuat sot ( per nje bresheri post spam) me ane te Post reported .
Patjeter!