Page 1 of 1

Pse nuk instaloni ssl?

Posted: Thu Jan 02, 2020 1:23 pm
by Poshnjari
Po shikoj qe forumi nuk ka akoma te instaluar ssl, kjo eshte bere nje qe e kerkuar nga motorret e kerkimeve google, bing etj. Pse nuk e instaloni edhe ju nje ssl?

Re: Pse nuk instaloni ssl?

Posted: Thu Jan 02, 2020 2:37 pm
by Hymniarber
Poshnjari wrote:
Thu Jan 02, 2020 1:23 pm
Po shikoj qe forumi nuk ka akoma te instaluar ssl, kjo eshte bere nje qe e kerkuar nga motorret e kerkimeve google, bing etj. Pse nuk e instaloni edhe ju nje ssl?
Po eshte dashur te instalojme nje ssl, por ne komunetin tone, ka mbizoteruar besimi mes nesh dhe audienca vullnetare dhe kemi konsideruar qe certifikata elektronike, nuk do te shtonte me shume besim.

Re: Pse nuk instaloni ssl?

Posted: Sat Jan 18, 2020 12:20 am
by Poshnjari
Hymniarber wrote:
Thu Jan 02, 2020 2:37 pm
Poshnjari wrote:
Thu Jan 02, 2020 1:23 pm
Po shikoj qe forumi nuk ka akoma te instaluar ssl, kjo eshte bere nje qe e kerkuar nga motorret e kerkimeve google, bing etj. Pse nuk e instaloni edhe ju nje ssl?
Po eshte dashur te instalojme nje ssl, por ne komunetin tone, ka mbizoteruar besimi mes nesh dhe audienca vullnetare dhe kemi konsideruar qe certifikata elektronike, nuk do te shtonte me shume besim.
SSL nuk eshte per te shtuar besimin e vizitorit por per motorret e kerkimit.