"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Fotografia

Këtu mund të postoni vërejtjet tuaja, në rastet kur mendoni se moderimi karshi jush ka qenë i padrejtë, tendecioz dhe i njëanshem. Por, kujdes gjuhen që përdorni karshi moderatorëve. Vërejtja me një gjuhë e ashpër, nuk do të konsiderohet. Postoni këshillat tuaja dashamirëse, për të përmirësuar cilësine e forumit dhe mënyrën e moderimit.
Post Reply
User avatar
IllyrianLegend
Regular Member
Regular Member
Posts: 91
Joined: Wed Nov 02, 2016 12:55 pm
Gender: Male

Fotografia

#1

Post by IllyrianLegend » Sat Mar 11, 2017 12:32 pm

E kom nje lutje tek te gjithe antaret te ksaj forumi, ju lus qe kur keni foto apo ndoshta edhe video qe jon me rendesi te mos i "uploadoni" si link po si "file" sepse po ka shume raste kur keta foto po zhdukin nga webfaqet e tyre dhe pastaj shume nga diskutimet dhe konkluzionet po humbin ne kete forum. Te gjitha t'mirat!

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1017
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Fotografia

#2

Post by Hymniarber » Tue Jan 30, 2018 8:59 pm

IllyrianLegend wrote:
Sat Mar 11, 2017 12:32 pm
E kom nje lutje tek te gjithe antaret te ksaj forumi, ju lus qe kur keni foto apo ndoshta edhe video qe jon me rendesi te mos i "uploadoni" si link po si "file" sepse po ka shume raste kur keta foto po zhdukin nga webfaqet e tyre dhe pastaj shume nga diskutimet dhe konkluzionet po humbin ne kete forum. Te gjitha t'mirat!
Falemnderit IllyrianLegend. Ne shume raste i ruajme dhe si file dhe si link, por ndonjehere demtohen dhe filet, sidomos pas perditesimeve. E mira e te mirave, eshte qe ti ruajme dhe ne kompjuterat tane.
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

User avatar
IllyrianLegend
Regular Member
Regular Member
Posts: 91
Joined: Wed Nov 02, 2016 12:55 pm
Gender: Male

Re: Fotografia

#3

Post by IllyrianLegend » Mon Nov 18, 2019 1:01 pm

Hymniarber wrote:
Tue Jan 30, 2018 8:59 pm
IllyrianLegend wrote:
Sat Mar 11, 2017 12:32 pm
E kom nje lutje tek te gjithe antaret te ksaj forumi, ju lus qe kur keni foto apo ndoshta edhe video qe jon me rendesi te mos i "uploadoni" si link po si "file" sepse po ka shume raste kur keta foto po zhdukin nga webfaqet e tyre dhe pastaj shume nga diskutimet dhe konkluzionet po humbin ne kete forum. Te gjitha t'mirat!
Falemnderit IllyrianLegend. Ne shume raste i ruajme dhe si file dhe si link, por ndonjehere demtohen dhe filet, sidomos pas perditesimeve. E mira e te mirave, eshte qe ti ruajme dhe ne kompjuterat tane.
viewtopic.php?f=10&p=44991#p44991

Per fat keq ndodhi kjo qe paralajmerova....

Post Reply

Return to “Vërejtje për moderimin, këshilla.”