Kritika ime shkon direkt tek Patushi i cili po tenton ta kthej forumin ne nje forum enverist.
Fakte?
Tek tema "rrofte 29 nendori..." ai nxorri hapur pikpamjet e tija prozogistosalist....demokraci kemi...edhe bravo i qofte,nuk e pengon edhe nuk e kontrollon kush per idet e veta.Por ai ne bashkpunim me nje antare po aq te nderuar se vete patushi,pra antarin "pirro" , sulmuan antarin "zippo" deri sa e perjashtuan nga forumi per arsye se ai kishte bindje politike te ndryeshme nga zotrinjet ne fjale.
Patushi shkone me tej sa qe guxon te hapi nje teme e cila ofendon pluralizmin edhe mendimin e lire,temen per "socializmin",ne te cilin doktorr profesor patushi tregon "doktorrinen e vete".
Cili eshte problemi ime??
Une e respektoj lirin e mendimit,por kur zoti Patush qellon te jete global moderatore (gurin dhe arren) edhe te perjashtoj antar per ide te kunderta-kercenon se "nuk do ta lejoj me"..ashtu si me kerrcenoj mua...mbylle tema politike pluraliste edhe hape tema qe flasin per rikthim te diktatures enveriane edhe mohimin e fjales se lire.
Te nderuar forumiste ,forte te nderuar administratore!
Une i kundershtoj keto veprime teje fatale te global moderatorit tone ,Patushit.Personalisht ai eshte shume i nderuar edhe teje i dobishem ne forum per punen e tije forte te lavderuar ne temat historike e gjuhesore,por ne temat politike une mendoj se duhet ti nderpritet e drejta e moderimit sepse eshte teper i rrezikshem edhe teje enverist per nje forum demokratesh
patush

mos me perjashto nga partia ..aman ore se kame edhe ciliminj per te ushqyer

Tema e censurimit te fjales se lire do ju ndihmonte pak a shume ne "idet tuaja politike",ndersa temen "demokracia shqiptare" ...fshiheni se e hapa ne nerva e siper nga demokracia enveriane e patushit