Page 1 of 1

Requiemdies

Posted: Sat Nov 26, 2011 1:22 pm
by Hymniarber
Anetari me nofken 'requiemdies', eshte fshire gabimisht nga ana e stafit tone. Ne emer te tij, i kerkojme falje dhe i lutemi te riregjistrohet dhe te ripostoje materialet e vyera te LETERSISE ARBERESHE.