"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Pershendetje !

Këtu mund të postoni vërejtjet tuaja, në rastet kur mendoni se moderimi karshi jush ka qenë i padrejtë, tendecioz dhe i njëanshem. Por, kujdes gjuhen që përdorni karshi moderatorëve. Vërejtja me një gjuhë e ashpër, nuk do të konsiderohet. Postoni këshillat tuaja dashamirëse, për të përmirësuar cilësine e forumit dhe mënyrën e moderimit.
Post Reply
User avatar
stealthi
Member
Member
Posts: 11
Joined: Sat Nov 26, 2011 2:07 am
Gender: Male

Pershendetje !

#1

Post by stealthi » Tue Dec 06, 2011 10:07 pm

Pershendetje gjithe stafi i Arberiaonline ! vura re qe ne forum nuk keni ven adsense ose ndonje lloj reklame per te hequr menjeane shpenzimet qe beni per forumin tuaj, ju sygjeroj te hapni nje llogari ne http://www.cbeckads.com/ pasi aty paguhet teper mire per klikim afersisht si google. Shpresoj qe sygjerimi im te kete qen sadopak i dobishem..

Mandi
forume te tjera plehra

User avatar
Patush
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1360
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:12 pm
Gender: Male
Location: With my loved ones, where I belong!

Re: Pershendetje !

#2

Post by Patush » Thu Dec 08, 2011 8:41 pm

Sygjerimi i jot eshte kaluar tek oda e moderatoreve.
Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!

Post Reply

Return to “Vërejtje për moderimin, këshilla.”