"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Pse nuk botohen studimet?

Këtu mund të postoni vërejtjet tuaja, në rastet kur mendoni se moderimi karshi jush ka qenë i padrejtë, tendecioz dhe i njëanshem. Por, kujdes gjuhen që përdorni karshi moderatorëve. Vërejtja me një gjuhë e ashpër, nuk do të konsiderohet. Postoni këshillat tuaja dashamirëse, për të përmirësuar cilësine e forumit dhe mënyrën e moderimit.
Post Reply
User avatar
Artian
Member
Member
Posts: 22
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:28 pm
Gender: Male

Pse nuk botohen studimet?

#1

Post by Artian » Wed Jul 22, 2015 12:27 am

Une sugjeroj ne ket forum te shtohen studimet shume te mira te studjonjsve te rinj si Altin Kocaqi pa pagese dhe pa veshtersi. Ka shume studjonjes qe deshirojneme publiku studimet e tyre.

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1006
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Pse nuk botohen studimet?

#2

Post by Hymniarber » Wed Jul 22, 2015 5:07 pm

Artian wrote:Une sugjeroj ne ket forum te shtohen studimet shume te mira te studjonjsve te rinj si Altin Kocaqi pa pagese dhe pa veshtersi. Ka shume studjonjes qe deshirojneme publiku studimet e tyre.
Forumi yne, eshte nje forum publik, ku kushdo mund te hedh mendimet e tij, aq me teper njerez qe i kushtohen studimeve siç eshte rasti i A.Kocaqit, qe ju keni permendur. Por njerezit, bejne zgjedhjet e tyre dhe per sa kohe ata mendojne, qe te shkruajne ne forume te tjere, ne vecse mund te respektojme ato zgjedhje. Ne gjithesesi nga ana jone mendojme, qe forumi arberiaonline, mbetet nje nga me cilesoret, si per nga mendimi intelktual ashtu dhe per nga liria, qe ju siguron diskutanteve, nderkohe, qe disa drejtues te forumeve te tjera, e kane permbytur forumin tone me ftesa private, ndaj anetareve tane per tu bashkuar forumeve te tyre, duke i trajtuar njerezit, si plaçke.
Ne kete kendveshtrim, duke e respektuar sugjerimin tuaj, mund te them se forumi yne, i ka te gjitha hapesirat e nevojshme per mendimin.
Fere libenter homines id quod volunt credunt

Post Reply

Return to “Vërejtje për moderimin, këshilla.”