"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Emerimi i nen forumeve

Këtu mund të postoni vërejtjet tuaja, në rastet kur mendoni se moderimi karshi jush ka qenë i padrejtë, tendecioz dhe i njëanshem. Por, kujdes gjuhen që përdorni karshi moderatorëve. Vërejtja me një gjuhë e ashpër, nuk do të konsiderohet. Postoni këshillat tuaja dashamirëse, për të përmirësuar cilësine e forumit dhe mënyrën e moderimit.
Post Reply
User avatar
GEORGIVS CASTRIOTTVS
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: Thu Aug 13, 2015 8:19 pm
Gender: Male

Emerimi i nen forumeve

#1

Post by GEORGIVS CASTRIOTTVS » Thu Aug 13, 2015 8:39 pm

A mundet qe nen forumi Quota per shqiptaret te riemerohet ne Citime per shqiptaret, ose te pakten Q-ja te behet K? Gjithashtu mendoj se do ishte mire te ndryshohej edhe emri i nen forumit Feja myslymane ne Feja Islame, ose Feja Muslimane, ose te pakten Feja Myslimane. Ka rendesi qe germa e pare e emrit te jete e madhe, qofte fjala Islame apo Muslimane.

E di qe sapo jam regjistruar, po nuk dija se ca te shkruaja, kjo ishte gjeja e pare qe me ra ne sy.

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1010
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Emerimi i nen forumeve

#2

Post by Hymniarber » Thu Aug 13, 2015 11:46 pm

GEORGIVS CASTRIOTTVS wrote:A mundet qe nen forumi Quota per shqiptaret te riemerohet ne Citime per shqiptaret, ose te pakten Q-ja te behet K? Gjithashtu mendoj se do ishte mire te ndryshohej edhe emri i nen forumit Feja myslymane ne Feja Islame, ose Feja Muslimane, ose te pakten Feja Myslimane. Ka rendesi qe germa e pare e emrit te jete e madhe, qofte fjala Islame apo Muslimane.

E di qe sapo jam regjistruar, po nuk dija se ca te shkruaja, kjo ishte gjeja e pare qe me ra ne sy.
Falemnderit per sugjerimet, ato vertete qendrojne, do te korrigjohen menjehere. Nganjehere, gabimet qendrojne para teje dhe nuk i shikon. Cdo anetar i forumit, ndihmon ne punen tone, pavaresisht vjetersise se tij ne te.
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Post Reply

Return to “Vërejtje për moderimin, këshilla.”