Page 1 of 1

Fotografia

Posted: Sat Mar 11, 2017 12:32 pm
by IllyrianLegend
E kom nje lutje tek te gjithe antaret te ksaj forumi, ju lus qe kur keni foto apo ndoshta edhe video qe jon me rendesi te mos i "uploadoni" si link po si "file" sepse po ka shume raste kur keta foto po zhdukin nga webfaqet e tyre dhe pastaj shume nga diskutimet dhe konkluzionet po humbin ne kete forum. Te gjitha t'mirat!

Re: Fotografia

Posted: Tue Jan 30, 2018 8:59 pm
by Hymniarber
IllyrianLegend wrote:
Sat Mar 11, 2017 12:32 pm
E kom nje lutje tek te gjithe antaret te ksaj forumi, ju lus qe kur keni foto apo ndoshta edhe video qe jon me rendesi te mos i "uploadoni" si link po si "file" sepse po ka shume raste kur keta foto po zhdukin nga webfaqet e tyre dhe pastaj shume nga diskutimet dhe konkluzionet po humbin ne kete forum. Te gjitha t'mirat!
Falemnderit IllyrianLegend. Ne shume raste i ruajme dhe si file dhe si link, por ndonjehere demtohen dhe filet, sidomos pas perditesimeve. E mira e te mirave, eshte qe ti ruajme dhe ne kompjuterat tane.

Re: Fotografia

Posted: Mon Nov 18, 2019 1:01 pm
by IllyrianLegend
Hymniarber wrote:
Tue Jan 30, 2018 8:59 pm
IllyrianLegend wrote:
Sat Mar 11, 2017 12:32 pm
E kom nje lutje tek te gjithe antaret te ksaj forumi, ju lus qe kur keni foto apo ndoshta edhe video qe jon me rendesi te mos i "uploadoni" si link po si "file" sepse po ka shume raste kur keta foto po zhdukin nga webfaqet e tyre dhe pastaj shume nga diskutimet dhe konkluzionet po humbin ne kete forum. Te gjitha t'mirat!
Falemnderit IllyrianLegend. Ne shume raste i ruajme dhe si file dhe si link, por ndonjehere demtohen dhe filet, sidomos pas perditesimeve. E mira e te mirave, eshte qe ti ruajme dhe ne kompjuterat tane.
viewtopic.php?f=10&p=44991#p44991

Per fat keq ndodhi kjo qe paralajmerova....