Page 1 of 2

((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 3:31 am
by IllyriankinG
Të më falin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 3:34 am
by Arta
IllyriankinG nuk e kam verejtur nje dicka te tille, te shikojme c'fare do te thone edhe te tjeret!

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 3:47 am
by Hymniarber
IllyriankinG wrote:Të më malin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!
Po, eshte e vertete qe ndodh, por nuk me ndodh kur perdor laptop, te cilin e perdor me shume. Kur shkoj ne pune ne desktop, me ndodh ky fenomen. Po pres te kthehet vrana konti te me jap nje ndihmese sepse dhe mua me duket i cuditshem.

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 6:09 am
by Adriana
Mua ky problem me ka filluar qysh javen e dyte ose te trete qe kemi filluar punimet e forumit, dhe nese Arta mban mend qe per postimet e mia i kerkonja ndihme gjithmon qe te mi mbaronte / rregullonte nga mesi e tutje se kursori me kthehesh ne reshtat siperme, dhe akoma me ndodh kjo gje.
Kam gjetur nje sistem qe i postoj pjes pjes postimet ( duke e kopjuar artikullin nga poshte larte me madhesin e dritares), ndersa kur shkruaj dhe kaloj dritaren i bej kopje pjeses se siperme qe kam shkruar dhe e fshij, e ngjis perseri lart kur kam mbaruar se shkruari.
Per kete arsyje mundohem te shkruaj pak a shume sa madhesia e dritares se pastaj nuk me lejon me te shikoj cfar shkruaj.

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 6:49 pm
by Patush
Hymniarber wrote:
IllyriankinG wrote:Të më malin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!
Po, eshte e vertete qe ndodh, por nuk me ndodh kur perdor laptop, te cilin e perdor me shume. Kur shkoj ne pune ne desktop, me ndodh ky fenomen. Po pres te kthehet vrana konti te me jap nje ndihmese sepse dhe mua me duket i cuditshem.

As adhe nji here nuk mka ndoll ky problem, edhe pse perdori desk top.

ps: kini kujdes se nqfare faqe interneti shkoni se merrni virusa dhe ju damtojne kopjuterin lol

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 8:12 pm
by alfeko sukaraku
me mire qe ndoth keshtu se une lodhem kur lexoj shkrime te gjata.i bini shkurte muhabetit edhe c do gje ne rregull -hahaha- -hahaha-

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Sun Sep 27, 2009 8:22 pm
by Patush
alfeko sukaraku wrote:me mire qe ndoth keshtu se une lodhem kur lexoj shkrime te gjata.i bini shkurte muhabetit edhe c do gje ne rregull -hahaha- -hahaha-

Sygjerimet miqesore jane gjithmone te mirprituna dhe hyjne ne zbatim te menjehershem. -bravo-

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Mon Sep 28, 2009 2:17 am
by IllyriankinG
alfeko sukaraku wrote:me mire qe ndoth keshtu se une lodhem kur lexoj shkrime te gjata.i bini shkurte muhabetit edhe c do gje ne rregull -hahaha- -hahaha-

:o :o :o

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Mon Sep 28, 2009 2:25 am
by Adriana
Patush wrote:
Hymniarber wrote:
IllyriankinG wrote:Të më malin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!
Po, eshte e vertete qe ndodh, por nuk me ndodh kur perdor laptop, te cilin e perdor me shume. Kur shkoj ne pune ne desktop, me ndodh ky fenomen. Po pres te kthehet vrana konti te me jap nje ndihmese sepse dhe mua me duket i cuditshem.

As adhe nji here nuk mka ndoll ky problem, edhe pse perdori desk top.

ps: kini kujdes se nqfare faqe interneti shkoni se merrni virusa dhe ju damtojne kopjuterin lol
Nuk ka te bej fare me virusin fare, kjo gje qe ndodh me ne.
Kapersy Anti-Virus 2010 punon online me radar dhe nuk te lejon hyrjen e viruseve me ne kompiutrin time, keshtu qe une kam kete anti-virus tani dhe kjo nuk ndodhe nga viruset.
Difekti do jet nga forumi jone, mbase jo tek te gjithe, po une jam dhe ne forume te tjera nuk me ndodhe ky problem.

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Mon Sep 28, 2009 5:05 pm
by Adriana
Hymniarber wrote:

Po, eshte e vertete qe ndodh, por nuk me ndodh kur perdor laptop, te cilin e perdor me shume. Kur shkoj ne pune ne desktop, me ndodh ky fenomen. Po pres te kthehet vrana konti te me jap nje ndihmese sepse dhe mua me duket i cuditshem.


Nuk e di nese ke vepruar mbi kete problem, po tani vura re nje ndryshim qe nuk me ndodh me ky problem mund te shkruaj dhe punoj dhe kur tejkaloj madhesine e dritares.
Te vetmen ndryshim qe vura re eshte qe [wraping=] dhe [youtube] kan zbritur nje rrjesh me poshte, ndersa me perpara ishin ne te njetin rrjesht ku fillohet me [background]
Nuk e di nese dhe "Iliriaking" do kete ndryshim dhe permiresim te punoj dhe kur tejkalon madhesin e dritares.
Une kisha muaj e muaj me kete problem.

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Thu Apr 08, 2010 8:49 pm
by Mr-Bledi
IllyriankinG wrote:Të më falin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!

IllyriankinG duhet te jesh ne ndonje laptop edhe e luan me krah kursorin se kjo eshte e pa mundur!

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Thu Apr 08, 2010 8:51 pm
by Hymniarber
Mr-Bledi wrote:
IllyriankinG wrote:Të më falin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!

IllyriankinG duhet te jesh ne ndonje laptop edhe e luan me krah kursorin se kjo eshte e pa mundur!

Jo Bledi, nuk eshte e pamundur, me ka ndodhur dhe mua per nje kohe te gjate.

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Wed Apr 14, 2010 8:21 pm
by Hymniarber
Të më falin moderatorët e forumit për shqetësimin, por unë kisha një kërkesë paksa të veçantë.
Nuk e di në se ky është një problem vetëm i imi apo është i përgjithshëm, sa herë që komentoj në forum më duhet ta mbaj komentin në limitin e disa rreshtave, pasi po e kalova madhësinë e dritares ku po shkruaj, kursori kthehet në rreshata e sipërm dhe nuk shoh fare se ç'farë po shkruaj.
Është shumë acaruese...
Siç e thash më sipër nuk e di në ky është një problem vetëm i imi apo i përgjithshëm por do tu lutesha moderatorëve ti hedhin një sy, dhe në rast se ky është problem i imi do tu lutesha gjithashtu të më jepnin një përgjigje mbi këtë problem dhe si ta rregulloj pasi është me të vërtetë i bezdisshëm.
Ju faleminderit!
Ai ka ndodhur kujt ky fenomen tani se fundmi?

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Wed Apr 14, 2010 8:27 pm
by Adriana
Per mua jan postimet e para tani qe nuk po me jep me ate difekt mbas kaq e kaq kohesh, i vura re kur bera nje postim me pare.

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

Posted: Wed Apr 28, 2010 12:52 pm
by Hyu
Ky problem me ndodh kur dua te sjell nje shkrim me te gjate se dritarja e postimit. Ka ndonje teknik me e zgjidh?