"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Deshiroj te aplikoj per G.Moderator!

Këtu mund të aplikoni publikisht për të qenë pjesë e drejtuesve të forumit. Në rast se nuk preferoni ta bëni këtë publikisht mund ti dergoni aplikimet me mesazh privat tek moderatorët e përgjithshëm.
Post Reply
User avatar
Mr-Bledi
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: Thu Apr 08, 2010 10:49 am
Gender: Male
Location: Albania
Contact:

Deshiroj te aplikoj per G.Moderator!

#1

Post by Mr-Bledi » Thu Apr 08, 2010 11:03 am

Deshiroj te aplikoj per staff ne arberiaonline. kam shume eksperience ne forume
njoh shume mire italishten dhe anglishten
jam staff ne disa forume dhe une shume site
kam deshire te aplikoj per g.moderator ne fillim per tu njohur me staffin dhe te gjith te tjeret
Faleminderit! SUKSESE!
[size=150][center][b][color=#FF0000]Kur te flasin budallenjte, te mencurit duhet te heshtin![/color][/b][/center][/size][font=Comic Sans MS][/font]

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1017
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Deshiroj te aplikoj per G.Moderator!

#2

Post by Hymniarber » Thu Apr 08, 2010 1:59 pm

Bledi, mireseerdhe. Do te luteshim qe me ane te mesazheve private, te shkembenim me shume informacion, per veprimtarine dhe aftesite e tua. Paraprakisht dua te te them qe pozicioni i G. Moderator eshte i rezervuar per ata moderatore qe kane nje kontribut te spikatur per forumin tone, ose qe jane figura te shquara publike te lidhura me publicistiken, gjuhesine dhe historine dhe qe i shohin keto te fundit jo me lentet e zyrave evropiane te politikes, apo teorite shterpe te indo-evropianizmit.
Megjithate per detajet do te flasim me MP, te cilat mund ti drejtohen administratoreve, G.moderatoreve, apo moderatoreve me kontribut te qenesishem ne forumin tone. Dhe njehere mireseeerdhe dhe falemnderit per gadishmerine.
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Post Reply

Return to “Aplikime për staf.”