Page 1 of 1

Deshiroj te aplikoj per G.Moderator!

Posted: Thu Apr 08, 2010 11:03 am
by Mr-Bledi
Deshiroj te aplikoj per staff ne arberiaonline. kam shume eksperience ne forume
njoh shume mire italishten dhe anglishten
jam staff ne disa forume dhe une shume site
kam deshire te aplikoj per g.moderator ne fillim per tu njohur me staffin dhe te gjith te tjeret
Faleminderit! SUKSESE!

Re: Deshiroj te aplikoj per G.Moderator!

Posted: Thu Apr 08, 2010 1:59 pm
by Hymniarber
Bledi, mireseerdhe. Do te luteshim qe me ane te mesazheve private, te shkembenim me shume informacion, per veprimtarine dhe aftesite e tua. Paraprakisht dua te te them qe pozicioni i G. Moderator eshte i rezervuar per ata moderatore qe kane nje kontribut te spikatur per forumin tone, ose qe jane figura te shquara publike te lidhura me publicistiken, gjuhesine dhe historine dhe qe i shohin keto te fundit jo me lentet e zyrave evropiane te politikes, apo teorite shterpe te indo-evropianizmit.
Megjithate per detajet do te flasim me MP, te cilat mund ti drejtohen administratoreve, G.moderatoreve, apo moderatoreve me kontribut te qenesishem ne forumin tone. Dhe njehere mireseeerdhe dhe falemnderit per gadishmerine.