Page 1 of 1

Aplikim

Posted: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
by Apollon
Deshiroj te behem pjese e forumit Arberionline si moderator.
Jam 28 vjec, i perdor komandat e forumit shume mire, flas shqip, anglisht dhe greqisht.
Forumi im i preferuar sporti, dashuria.

Re: Aplikim

Posted: Sun Jul 26, 2009 11:50 pm
by Hymniarber
Apollon wrote:Deshiroj te behem pjese e forumit Arberionline si moderator.
Jam 28 vjec, i perdor komandat e forumit shume mire, flas shqip, anglisht dhe greqisht.
Forumi im i preferuar sporti, dashuria.
Tema per menyren e aplikimit, shpreh shume qarte, se cfare kriteresh duhet te plotesoje kandidati, per tu pranuar si moderator. Dergoni me shume informacion rreth vetes, ose vazhdo pjesemarjen aktive ne forum, ne menyre qe aplikimi juaj te merret ne konsiderate.
Administratori.

Re: Aplikim

Posted: Sun Jul 26, 2009 11:57 pm
by Apollon
A mund ta dergoj me mesazh privat aplikimin tim?

Re: Aplikim

Posted: Mon Jul 27, 2009 12:54 am
by Arta
Apollon wrote:A mund ta dergoj me mesazh privat aplikimin tim?

Po mund ti dergosh mesazh Administratorit.

Re: Aplikim

Posted: Thu May 14, 2015 8:12 am
by drague
te gjithe vdesin per nje cope magazine