Page 1 of 1

Aplikim per moderatore/ dizenjues grafik.

Posted: Thu Jun 11, 2009 5:28 pm
by Hymniarber
APLIKIME për të qenë moderatorëDetyrimet morale dhe etike per te qene moderator

-Moderim te paanshem e te ndershem te forumit/nenforumit, i durueshem, i kujdeshem dhe objektiv. Te tregoje miresjellje per te gjithe anetaret, dhe ne situata kur ata kane shkelur rregulloren.

Kushtet qe duhet te plotesoje kandidati per Moderatore/dizenjues grafik:

•Te jetë frekuentues i rregullt i forumit.
•Te jeni i/e moshes +18 vjec.
•Te keni njohuri minimale mbi subjektin e forumit qe ai do moderoje.
•Te njohe rregullat e forumit dhe ti interpretoje ato.
•Te jeni serioz ne zbatimin e rregullave
• Mundesisht te keni fituar respektin e anetareve tjere
•Te jeni te afte te gjeni rruget per te komunikuar me anetaret dhe te shqyrtoni me gjakftohtesi çeshtje potenciale te tyret.

Te gjitha aplikimet do te vezhgohen nga Administratoret dhe Global Moderators.

Aplikimet dergojini me PM tek Global Moderator, dhe ne mungese te tyre tek Administratoret
Postuar Arta