"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Aplikim per moderatore/ dizenjues grafik.

Këtu mund të aplikoni publikisht për të qenë pjesë e drejtuesve të forumit. Në rast se nuk preferoni ta bëni këtë publikisht mund ti dergoni aplikimet me mesazh privat tek moderatorët e përgjithshëm.
Post Reply
User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1017
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Aplikim per moderatore/ dizenjues grafik.

#1

Post by Hymniarber » Thu Jun 11, 2009 5:28 pm

APLIKIME për të qenë moderatorëDetyrimet morale dhe etike per te qene moderator

-Moderim te paanshem e te ndershem te forumit/nenforumit, i durueshem, i kujdeshem dhe objektiv. Te tregoje miresjellje per te gjithe anetaret, dhe ne situata kur ata kane shkelur rregulloren.

Kushtet qe duhet te plotesoje kandidati per Moderatore/dizenjues grafik:

•Te jetë frekuentues i rregullt i forumit.
•Te jeni i/e moshes +18 vjec.
•Te keni njohuri minimale mbi subjektin e forumit qe ai do moderoje.
•Te njohe rregullat e forumit dhe ti interpretoje ato.
•Te jeni serioz ne zbatimin e rregullave
• Mundesisht te keni fituar respektin e anetareve tjere
•Te jeni te afte te gjeni rruget per te komunikuar me anetaret dhe te shqyrtoni me gjakftohtesi çeshtje potenciale te tyret.

Te gjitha aplikimet do te vezhgohen nga Administratoret dhe Global Moderators.

Aplikimet dergojini me PM tek Global Moderator, dhe ne mungese te tyre tek Administratoret
Postuar Arta
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Post Reply

Return to “Aplikime për staf.”