Page 1 of 1

Nese Hitleri do te kish fituar luften........

Posted: Wed Dec 17, 2014 7:09 pm
by Zeus10
A do te kishim sot, kete skllaverim financiar, kontroll te jetes njerezore, degjenerim, dekadentizem, mungese essence, thellim te hendekut te pabarazise sociale qe po perjeton njerezimi sot, nese lufta do te ishte fituar nga Hitleri? A do te ishim ne shqiptaret ne pozita me te mira, ekonomike dhe politike?