Page 1 of 1

Prehu në Paqe Heroi ynë Adem Demaçi!

Posted: Sat Jul 28, 2018 8:56 pm
by TeuAL
www.shqiptarja.com/lajm/meta-adem-demai ... pr-atdheun


Meta: Adem Demaçi, model për shqiptarët si sakrifikohet për atdheun

28 Korrik 2018, 11:52

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta deklaroi se Adem Demaçi është modeli më i mirë për shqiptarët se si duhet të sakrifikohet. ‘Në jetën e tij ai asnjëherë nuk u dorëzua e nuk u step. I dashur baca Adem, jeta jote ishte luftë dhe ti këtë luftë e fitove, jeta jote ishte sakrificë, por ti ia dole t’i kalosh ato me urtësi e qetësi. Ti je njeriu, prindi, shoku e miku përherë pranë. Sot fjalët janë të mangta për ty, sot dhimbja e rëndë është sa një mal. Prehu në paqe heroi ynë’ tha Meta.

d.ba