Page 1 of 1

Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 6:44 pm
by Socio
Malet e Sharrit !

Image

Image

Image

Image


Image


Image

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 7:01 pm
by Socio
Image


Image


Image


Image

Liqeni natyror !

Personi qe verehet duke qendruar mbi gurin ne largesi jam une !
Tua jap nje ide mbi madhesine e liqenit dhe natyres gjigande rreth meje !Image

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 7:11 pm
by Aulona
Socio faleminderit qe i solle fotot edhe ketu. Kur i pashe fotot qe ke marrur nga udhetimi yt, keshtu e kam imagjinuar natyren tone malore kur isha e vogel si nje dicka te magjikshme, dhe vertet ashtu eshte..... :)

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 7:20 pm
by Socio
Rrezet e Zeusit duke ngrohur malet arberore !

Image


Image


Image

Image

Image

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 7:38 pm
by Zeus10
Socio, vetem nje fjale: mbreselenese.
Prej teje falemnderit.

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 7:51 pm
by Socio
Aulona wrote:Socio faleminderit qe i solle fotot edhe ketu. Kur i pashe fotot qe ke marrur nga udhetimi yt, keshtu e kam imagjinuar natyren tone malore kur isha e vogel si nje dicka te magjikshme, dhe vertet ashtu eshte..... :)
Me nder qofsh, Aulona ! Me kenaqesi i sjell keto foto !


Image


Image


Image


Image


Image

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Thu Sep 10, 2009 8:19 pm
by Socio
Zeus10 wrote:Socio, vetem nje fjale: mbreselenese.
Prej teje falemnderit.

Faleminderit poashtu Zeus !

Image

Kjo vije natyrore kodrinore merret si kufiri mes Kosoves dhe Maqedonise veri-perendimore, natyrisht e banuar krejtesisht me shqiptare, ne te dy anet e saj !

Sic shihet, Zeus, natyra arberore nuk njeh kufij artificial per ate eshte edhe magjike !

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Fri Sep 11, 2009 2:03 am
by Socio
Image


Image


Image


Image

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Sat Sep 19, 2009 6:21 pm
by Socio
Image


ImageImageImage

Lavdi atyre qe u flijuan per malet tona !Image

Re: Foto anetaresh nga natyra shqiptare !

Posted: Sun Aug 08, 2010 7:12 pm
by ALBPelasgian
Socio meqe me duhet te zgjedhi me te mirat e ketyre fotove eshte njesoj si te jem i 'denuar' ;) per shkak se nuk eshte
kollaj me zgjedh ne nje arke ku ka thesare te arta, secila me e bukur se tjetra. Sidoqofte, une si i 'denuar' qe jam po perpiqem te zgjedh me te bukurat (a mos po bej mekat si Lek Paridi kur zgjedhi midis tri hyjneshave Afroditen si me te bukuren :D ).

1. Fotoja nr. 7 (dmth fotoja e shtate e postuar sipas rradhes) eshte mbretereshe e vertete. Mbijetojne shkelqyeshem e blerta malore me gurishten. Luginat e perthyera dhe koloriti i pashem midis te blertes dhe qiellit te paqte krijojne nje parajse te vertete.

2. Fotoja nr. 9 eshte po kaq e bukur. Bjeshka e paster (sikur te jete e vizatuar), lendina dhe pastaj perroska e rrembyer e bejne joshese. E vetmja 'behane' eshte rruga (disi e eger) e cila duket sikur therret urbanizmin dhe betonin e eger dhe shtyllat elektrike.

3. Fotoja nr. 11. Lartesia e saj krijon nje pershtypje marramendese duke e theksue madheshtine e saj epike. Sidomos kreshta e malit e cila humbet ne mjegullen diellore dhe rrezet diellore e bejne nje 'Olimp' te vertete ku rrine perendite.

4. Fotoja nr. 12 dhe 13 jane te barabarta. Momenti hyjnor i depertimit te rrezeve te diellit, shqipja duke fluturuar e bejne me te vertete natyre shqiptare.

5. Fotoja nr. 4 eshte Elesiumi i vertete (Xheneti (parajsa) e hamendesuar e romakeve dhe ilireve). A e di ke me kujton? Skenen gjysme-parajse nga filmi 'Gladiator' ku komandanti (ilir) Maximus prehet paqesisht me gruan, djalin dhe vreshtat e tij.

Shpresoj qe te mos jem i denuar qysh u denua Lek Paridi nga hyjneshat rivale te Aferdites! :mrgreen:

Ne fund te gushtit do te jem ne Plave e Guci ku me pastaj do i sjell fotografite e asaj parajse.

Edhe njehere te falemnderit Socio qe solle para nesh nje copez nga vendi i shqipeve!