"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Nje objekt ne forme piramide filmohet ne Mosko !

Këtu mund të diskutoni per fenomenet e pashpjegueshme, misterin, fenomenet paranormale, forcat e errëta të natyrës dhe shoqërise njerëzore. Mund të diskutoni dhe për besimet e errëta dhe jo tradicionale.

Moderator: uck_aksh

Post Reply
User avatar
Patush
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1360
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:12 pm
Gender: Male
Location: With my loved ones, where I belong!

Nje objekt ne forme piramide filmohet ne Mosko !

#1

Post by Patush » Wed Dec 16, 2009 3:13 pm

Ne qytetin e Moskos te Rusise eshte filmuar nje objekt ne forme piramide qe akoma nuk eshte idendifikuar!


Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!

User avatar
alfeko sukaraku
Sun Member
Sun Member
Posts: 1827
Joined: Wed Jun 03, 2009 8:02 pm
Gender: Male

Re: Nje objekt ne forme piramide filmohet ne Mosko !

#2

Post by alfeko sukaraku » Wed Dec 16, 2009 10:06 pm

kane ardhur UFO te shikojn superfuqin e dikurshme :shock:

patush

une besoj se eshte truk televiziv per te hequr vemendjen nga problemet e dites.

po kane filluar te fluturojn edhe piramidat... cte them une :)

fluturokan edhe paskan gjyren e gurit edhe u dukekan nga nje largesi e madhe..gjithashtu po ndjekin edhe filmuesin...truk edhe i ekzagjeruar
KOHA ESHTE E MASKARENJVE/POR ATDHEU I SHQIPETRAVE

User avatar
Patush
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1360
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:12 pm
Gender: Male
Location: With my loved ones, where I belong!

Re: Nje objekt ne forme piramide filmohet ne Mosko !

#3

Post by Patush » Thu Dec 17, 2009 3:07 pm

Alfeko lexo per projektin "Blue Beam" po pa te mundesi.Ditet sa shtohen po ashtu dhe gjerat e quditshme!
Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!

Post Reply

Return to “Bota e misterit, fenomene paranormale”