Page 3 of 3

Re: Propagande rreth prejardhjes shqiptare!!!

Posted: Thu Jan 20, 2011 2:40 pm
by faon perrovarri
Zoteria jua, LAND!
Sigursht qe nuk je i tepert ne kete forum,askush qe e ndjen veten ne ndergjegjie qe eshte shqiptare nuk munde te vetperjashtohet nga kjo perpjekje shqiptaresh te ndergjegjesuar.Ne ketu duhet te jemi te dijesuar se nuk mundemi me 'shpata'te zhveshura do te ndryshojme rjedhen e historise.Kuptoj entuziazmin tuaj per te kontribuar deri ne te pamunderen ,por jam i dijshem se gjerat duan durim. E para gje qe duhet te bejme eshte qe te sjellim reth nesh shume ,sa me shqiptare Historia na tregon se vete ne jemi fajtore qe fisnikeria dhe krenaria e damarit tone u katandisen si kokoshi nje thele.Pikerishte keto karakteristika nuk po lene vend urtesise te na coje perpara, nuk po lejme urtesine dhe bujarine te na rrefejne udhen perpara.Je mi mesuar tja mbathim per kryenecesi.Ketu duhen shqiptare te vertet ,qe i bien gjoksit por para ti bien mendjes.Vetem te dijesuar do ti sjellim shqiptarizmes njohjen qe i mungon nga bota .