Mirë se ju gjej!

Ky seksion është krijuar për anëtarët e rinj të komunitetit, për të prezantuar me pak fjalë veten dhe qëllimin e bashkimit në këtë forum.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
Myzeqari
Junior Member
Junior Member
Posts: 1
Joined: Fri Mar 30, 2018 8:04 pm
Gender: Male

Mirë se ju gjej!

Post by Myzeqari » Fri Mar 30, 2018 8:06 pm

Ju përshëndes të gjithëve!

User avatar
Hymniarber
Star Member
Star Member
Posts: 988
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Mirë se ju gjej!

Post by Hymniarber » Fri Mar 30, 2018 10:31 pm

Myzeqari wrote:
Fri Mar 30, 2018 8:06 pm
Ju përshëndes të gjithëve!
Mireseerdhe Myzeqari, te pershendesim dhe ne gjithashtu.
Image
Fere libenter homines id quod volunt credunt

Post Reply

Return to “Prezantohuni ne komunitetin e forumit”