Page 1 of 1

Re: Pershnetje

Posted: Wed Aug 05, 2009 1:54 pm
by Hymniarber
Pershendetje requiemdies, te gjithe jane te ftuar pavaresisht nga feja, pavaresisht nga dialekti, ne duam gjithe shqiptaret ta ndjejne veten mire ne forumin e tyre. Kalofsh mire.

Re: Pershnetje

Posted: Wed Aug 05, 2009 8:39 pm
by Mallakastrioti
Pershendetje requiemdies dhe mire se vjen.

Re: Pershnetje

Posted: Sun Aug 09, 2009 1:07 am
by Roni
Pershendetje te gjithe antaret e keti forumi duke shikuar ne Google dhe hasa ne kete forum e shfletova dhe mendova te regjistrohem besoj se dote ja kalojme mire me gjithe antaret ketu ju uroje suksese dhe pune te mbare te gjitheve me nderime Roni.

Re: Pershnetje

Posted: Sun Aug 09, 2009 1:13 am
by Hymniarber
Roni wrote:Pershendetje te gjithe antaret e keti forumi duke shikuar ne Google dhe hasa ne kete forum e shfletova dhe mendova te regjistrohem besoj se dote ja kalojme mire me gjithe antaret ketu ju uroje suksese dhe pune te mbare te gjitheve me nderime Roni.
Mireserdhe Roni ne komunitetin virtual te forumit tone.