Page 2 of 2

Re: Pershendetje per te gjithe arberoret e ketij forumi!

Posted: Thu Aug 09, 2012 8:13 am
by ALBPelasgian
Miresevjen Cermenikasi! Uroj qe shendeti juaj te permiresohet gjithnje e ma shume!

Re: Pershendetje per te gjithe arberoret e ketij forumi!

Posted: Fri Aug 10, 2012 5:41 pm
by Adriana
Mire se na erdhe perseri CERMENIKASI, te uroj te shkuara, dhe permiresim te plote.

Re: Pershendetje per te gjithe arberoret e ketij forumi!

Posted: Sat Aug 11, 2012 12:32 pm
by CERMENIKASI
Faliminderit te gjithëve megjithëse vështirësitë nëpër të cilat kam kalue dhe jam tue kalue nuk kanë të bajnë vetëm me shëndetin tim