Page 1 of 1

Përshëndetje të gjithëve

Posted: Wed Jun 19, 2013 8:24 am
by illyrianboyful
Përshëndetje të gjithë anëtarëve të forumit!

Posaçërisht fighterëve të palodhur të çështjen kombëtare, Mallakastrioti dhe Albpellazgian me anë të cilëve kam njohur edhe emrin e forumit në YOUTUBE ju uroj sukses dhe kurajo, vetëm me punë arrihet!( me ndihmën e Zotit)

Bashkangjitja ime forumit Arbëriaonline, ka për qëllim ndarjen e njohurive të mija dhe pruarjen e ekspericës sime në linguistik
pasi që njohë nja 5 gjuhë: Sllavisht, frengjisht, Arabisht, italisht(nocione), Anglisht(nocione), dhe me nocione në gjuhët Latine, dhe gjermanisht, kam folur një kohë deri dikund edhe turqisht, por e kam harruar shkaku që nuk kam folur 20 vjet.
Mirëpo njohurit në të gjitha këto gjuhë më japin një balancimë të menjëhershëm të ethimologjis, dhe jan një ndihmë e konsiderueshme në linguistik.

Kam 42 vjet i martuar, 3 Princa

Nga Lugina

Me vyrtyte serioze, besimtar

Jetoj në perëndim

Re: Përshëndetje të gjithëve

Posted: Thu Jun 20, 2013 5:28 pm
by Zeus10
Nje prezantim shume i bukur Illyrian, mireserdhe.